تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰

آذری جهرمی: کسانی که سال‌ها درباره فضای مجازی به ما بد و بیراه می‌گفتند امروز استفاده از آن را ترویج می‌کنند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: ما سه چهار سال بد و بیراه شنیدیم که چرا استفاده می‌کنید و چرا در فضای مجازی حضور دارید؛ امروز همان‌هایی که انتقاد می‌کردند استفاده و ترویج می‌کنند، نباید این را تخطئه کنیم که چرا استفاده می‌کنند، باید از این فرصت استفاده کنیم و حرف درست یا کار درست و حضور جریان‌ساز درست را باید تقویت کرد و قدر دانست.

آذری جهرمی

اقتصاد۲۴ محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه نشست امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران پیرامون اظهارنظر اخیر سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در رابطه با رفع فیلتر توئیتر و یا حضور سید ابراهیم رئیسی دیگر کاندیدای انتخابات در این شبکه اجتماعی، گفت: به نظرم می‌رسد که این اتفاق خوبی است که امسال با شیوع کرونا انجام شده و برای حفظ سلامتی مردم تبلیغات انتخاباتی هم مانند آموزش، سلامت و تجارت مردم بر فضای مجازی متمرکز است و ستاد‌های انتخاباتی و شخص کاندیدا‌ها هم از ظرفیت‌های فضای مجازی استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: اینکه برخی قبلا انتقاداتی به پلتفرم‌ها و حضورشان داشتند و امروز استفاده می‌کنند، فضای خوبی است. ما سه چهار سال بد و بیراه شنیدیم که چرا استفاده می‌کنید و چرا در فضای مجازی حضور دارید؛ امروز همان‌هایی که انتقاد می‌کردند استفاده و ترویج می‌کنند، نباید این را تخطئه کنیم که چرا استفاده می‌کنند، باید از این فرصت استفاده کنیم و حرف درست یا کار درست و حضور جریان‌ساز درست را باید تقویت کرد و قدر دانست؛ حتما هم این کار‌های خوبی که انجام می‌دهند را تعریف کنید، نقد نکنید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه اظهار داشت: این اقدام خوبی است چراکه مردم در فضای مجازی هستند و این عرصه فرصت بی‌نظیری برای صحبت کردن مسئولان با مردم است تا زمینه‌ای برای شنیدن صحبت‌های مردم توسط کاندیداها؛ لذا اینکه این مسئولان و کاندیدا‌های عزیز آمدند در این فضا و از آن استفاده می‌کنند، فرصت خوبی است و باید استقبال کرد. اینکه منجر به رفع فیلتر شود یا نه مشخص نیست، اما وقتی خودشان استفاده می‌کنند، می‌تواند یک نشانه‌های خوبی باشد از یک افق رو به جلو و خوبی در آینده که ان‌شاءالله گشایش‌هایی انجام شود.


بیشتر بخوانید: کارزار مجازی برای فتح پاستور در انتخابات ۱۴۰۰


وی درباره فیلترینگ توئیتر و حکم شورای عالی امنیت ملی در این زمینه، بیان داشت: آن چیزی که در رابطه با توئیتر یا شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود دقیق نیست، شورای عالی امنیت ملی براساس قانون نمی‌تواند حکم به انسداد طولانی‌مدت بدهد، اما در یک بحرانی ممکن است که بگویند چند روز قطع کنید و بعد وصل کنید مانند اتفاقاتی که این سال‌ها رخ داده است؛ بنابراین حکم فیلترینگ را نه شورای عالی فضای مجازی نه شورای عالی امنیت ملی هیچکدام صادر نکرده‌اند. توئیتر در سال ۸۸ در بدو تشکیل کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در این کارگروه فیلتر شد. ما هم بنابر همان مصداق ۶ وزیر و دو نماینده مجلس درخواست دادیم که این موضوع مجددا در کارگروه بحث شود، اما تا امروز از سوی دبیرخانه در دستور کار قرار نگرفته است؛ البته این فضای کنونی فضای امیدواری است، ان‌شاء‌الله این اتفاق رخ بدهد ما هم از این سیگنال‌های مثبت استقبال می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون پرونده‌ای که برای او تشکیل شده است و اینکه شاید با رفع فیلتر پرونده هم مختومه شود، تشریح کرد: پرونده مکانیزم دیگری دارد، بازپرس صدا کرده، یک بار ۳-۴ ساعت بازجویی شدیم، اکنون در حال ارسال و دریافت لایحه‌های دفاعیه هستیم، چند بار فرستادیم و پاسخ دادیم، اما روال پرونده فکر نمی‌کنم به این بحث انسداد یا باز شدن فضای مجازی ارتباط داشته باشد.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ژست‌های خاص و دیدنی پانته‌آ پناهی‌ها در پشت‌صحنه تاسیان

دروازه‌بان پرتغالی جواب استقلال را داد

عکس/ واکنش زهرا مددی به شایعه افغانی بودنش

جمهوری آذربایجان چه شیطنت‌هایی علیه ایران انجام می‌دهد؟

فیلم/ ادامه درگیری‌ها در استان السویدا در جنوب سوریه

فرانسه: اگر توافق نشود، مکانیسم ماشه علیه ایران فعال می‌شود

عکس/ استایل متفاوت سودابه بیضایی با اکسسوری‌های خاص و پیرسینگ

عکس/ تشکر استقلال از آرش رضاوند و محمدرضا خالدآبادی

اولین حریف تدارکاتی استقلال مشخص شد

عکس/ رونمایی از ژیان مدرن با آپشن‌های شگفت انگیز

دلیل قطعی اینترنت در جنگ ۱۲روزه از زبان سخنگوی دولت

ترامپ به پوتین اولتیماتوم ۵۰ روزه داد

فیلم/ زمان دقیق واریز کالابرگ دهک ۴ تا ۷ از زبان مهاجرانی

واکنش طلا به تنش‌های تجاری آمریکا چه بود؟

فیلم/ اخراج بیش از ۱۳۰۰ کارمند وزارت امور خارجه آمریکا

عکس/ شکایت ستاد امر به معروف از رضا رشیدپور

عکس/ دیدار خصوصی سردار سلیمانی و خانواده ۱۱ سال پیش با رهبری

بازیکن بایرن مونیخ در راه پرسپولیس؟

عکس/ ژست غمگین سردار رادان در حال سجده کردن به لباس سرلشکر سلامی

عکس صفحه اول روزنامه صداوسیما خبرساز شد

بررسی گزارش عملکرد وزارت کشور در جریان حمله اسرائیل

فیلم/ توضیحات مهاجرانی درباره رفع فیلتر تلگرام

۶ باشگاه به دنبال جذب مهدی طارمی

عکس/ باکس گل ۵۰ میلیونی سوژه داغ فضای مجازی شد

حریف تدارکاتی پرسپولیس مشخص شد

عکس/ اسب سواری الهام پاوه‌نژاد در سریال شکارگاه

عکس/ چهره دیده نشده از سید مصطفی خامنه‌ای ۵۶ سال پیش در کنار پدر

عکس/ ظاهر شوکه کننده اشرف پهلوی در کهنسالی و پیش از مرگ

عکس/ ژست احساسی و عاشقانه نرجس سلیمانی در آغوش پدر

عکس/ دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس شانگهای

عکس/ چاپ اسکناس سوغاتی بریکس در تیراژ ۱۰ هزار نسخه

آخرین وضعیت پروازهای خارجی به کشور+ جدول

قرار گرفتن اقتصاد ایران در تعلیقِ دائم میان جنگ و صلح / بازسازی اقتصاد با ساختار رانتی، پروژه‌ای ناممکن است

با تعدد برند‌های بی‌نام و نشان، توسعه صنعت لوازم خانگی شوخی است/ مونتاژکاران چگونه تولیدکنندگان واقعی را سرکوب می‌کنند؟

زلزله سمنان را لرزاند

یارانه نقدی تیرماه چه زمانی واریز می‌شود؟

پیش‌بینی مهم یک کارشناس از قیمت مسکن تا پایان سال

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب

بورس قد کشید

صدور حکم قطعی پرونده نابینا شدن ۹ نفر در بیمارستان نگاه

فیلم/ استقرار یگان‌های نظامی ارتش سوریه در استان‌ السویداء

کدام پرسپولیسی‌ها از لیست هاشمیان خط می‌خورند؟

آمار باورنکردنی زایمان رایگان زنان افغان‌ در ایران + سند

فیلم/ صحنه‌های دردناک از زنی گرفتار زیر آوار خانه‌اش

کدام تیم در نقل و انتقالات بهتر عمل کرد؟

فیلم/ مشاهده پلنگ ایرانی در مناطق شکار ممنوع آرادان

عکس/ دیدار عراقچی با وزیر خارجه قرقیزستان

نقشهٔ زن ایرانی چنان سرزمینی بی‌پناه روی مرز خطر/ دست کم ۴۰ زن در سه ماه نخست سال جاری به قتل رسیدند + فیلم

آمار جالب از داوطلبان کنکور سراسری در هر استان

عکس/ پست غمگین بازیگر قورباغه درباره یعقوب صباحی