تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
جمالی خبر داد:

ترانزیت خارجی خودرو‌های سواری دارای پلاک، بجز خودرو‌های آمریکایی در مناطق آزاد بلامانع است

معاون اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از ترانزیت خارجی خودروهای سواری دارای پلاک و شماره گذاری شده در مناطق آزاد به جز خودروهای ساخت یا برند آمریکایی پس از انجام ثبت آماری مورد تایید دبیرخانه شورایعالی مابین مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی خبر داد.

منطقه آزاد

اقتصاد۲۴- احمد جمالی با اعلام این خبر افزود: بر اساس این تفاهم نامه خودرو‌هایی به جز خودرو‌های برند آمریکایی مثل برند‌های لامبورگینی، فراری، پورشه، هامر، مازراتی و بوگاتی پس از انجام ثبت آماری مورد تایید دبیرخانه شورایعالی مابین مناطق آزاد تجاری- صنعتی بلامانع است و گمرگ ایران هماهنگی لازم را در این خصوص انجام می‌دهد.

جمالی افزود: پس واردات کالا به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی یا ترانزیت کالا بین این مناطق صرفا بر اساس ثبت آماری کالا و اعلام توسط دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی انجام خواهد شد و دیگر نیازی به انجام ثبت سفارش نیست و سازمان‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید کلیه اطلاعات کالای وارده به صورت برخط در اختیار گمرک قرار دهند.


بیشتر بخوانید: منطقه آزاد سیستان مقصد جدید سفرهای دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور


او ادامه داد: گمرک جمهوری اسلامی ایران هم اهتمام لازم را برای ترانزیت کالا با کمترین تشریفات به موازات مناطق مذبور به عمل آورد.

معاون اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، افزایش تعداد ردیف کالا‌های همراه مسافر با همکاری گمرک ایران خبر داد و افزود: در این تفاهم مقرر گردید تعداد ردیف تعرفه‌های کالا‌های مجاز همراه مسافر افزایش یافته و در دستور کار قرار گیرد.

جمالی توجه به ماده ۶۶ قانون امور گمرکی را از دیگر موضوعات مطرح شده در این توافقنامه دانست و گفت: مستند با توجه به ماده ۶۶ قانون امور گمرکی مقرر شده حقوق ورودی مواد اولیه خارجی پرداخت شده واحد‌های تولیدی مستقر در مناطق آزاد ویژه اقتصادی پس از صادرات و رعایت مقررات مربوطه استرداد شود.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار