تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۰

دعوت امام جمعه کیش از ساکنان و گردشگران جزیره کیش برای مشارکت حداکثری در انتخابات

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده امام جمعه کیش حضور پرشور و حداکثری هموطنان در انتخابات را موجب توانمندی بیشترکشور و یاس و نا امیدی بدخواهان و دشمنان نظام اسلامی عنوان کرد.

دعوت امام جمعه کیش از ساکنان و گردشگران جزیره کیش برای مشارکت در انتخابات

اقتصاد۲۴ - به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده امام جمعه کیش با ارسال پیامی از ساکنان و گردشگران کیش خواست در در میعادگاه تاریخی و سرنوشت ساز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ پای صندوق‌های رای حاضر شده و بار دیگر از آب و خاک این سرزمین زیبا و کهن که قطعه قطعه آن گلگون به خون مطهر شهیدان است دفاع کنند.

متن کامل پیام امام جمعه کیش برای دعوت از ساکنان و گردشگران در انتخابات ۱۴۰۰ به این شرح است:

بسم الله الرحمن و الرحیم

مسئله انتخابات به واسطه اهمیت بالای خود در نظام جمهوری اسلامی همواره و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در صدر مسائل با ارزش و جدی کشور بوده است.


بیشتر بخوانید: ورزش جزیره کیش باید به دوران طلایی خود بازگردد


به فرموده رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانات مهم شان در ابتدای سال ۱۴۰۰ که فرمودند: «ما باید تلاش کنیم ایران را قوی کنیم. کشوری که دشمنی‌های زیاده خواهان را می‌بیند باید خودش را قوی کند»

حضور پرشور و حداکثری در انتخابات ایران را قوی خواهد کرد و چشم بدخواهان و دشمنان این نظام را کور خواهد نمود.

حضور در انتخابات به مثابه دمیدن نفسی تازه و تزریق خون تازه‌ای است که کشور و ملت را روحی دوباره می‌بخشد.

انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر هر کدام در جایگاه خود از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و انشاالله مردم عزیز جزیره کیش و پس از انجام بررسی‌های لازم به انتخاب اصلح که مهم‌ترین شاخص‌های کلیدی آن مدیریت و کفایت، تقوا، عدالت خواهی و مبارزه با فساد، انقلابی و جهادی بودن، معتقد به توانمندی‌های داخل کشور، معتقد به جوانان، مردمی و امیدوار بودن افراد است.

اینجانب از کلیه کیشوندان، معزز و گرامی دعوت می‌نمایم برای آنکه دولت قوی و پر توان داشته باشیم و امنیت و آبرو و قدرت بیشتری در بازوان اجرایی کشور به ارمغان آوریم با یکدیگر در در میعادگاه تاریخی و سرنوشت ساز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به پای صندوق‌های رای برویم و یک بار دیگر از آب و خاک این سرزمین زیبا و کهن که قطعه قطعه آن گلگون به خون مطهر شهیدی است دفاع کنیم.

منبع: منطقه آزاد کیش
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار