تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

اولین صحبت‌های امام زمان قلابی، مخالف انتخابات بودم! +فیلم

امام زمان قلابی شهر اصفهان انگیزه خود را از این نمایش مطرح کرد.

امام زمان قلابی

اقتصاد۲۴- امام زمان قلابی در شهر اصفهان، مردی بود که چند روز قبل در آخرین روز‌های قبل از انتخابات سوار بر اسب در سطح شهر اصفهان تاخت. مرد شیاد اصفهانی که قصد خود را جای امام زمان جا بزند، با توهین به حکومت در سطح شهر اغتشاش ایجاد کرد و در نهایت با مخالفت مردم و حضور به موقع پلیس دستگیر شد.

این مرد شیاد که امان زمان قلابی شهر اصفهان لقب گرفته است، در نخستین گفت‌وگوی منتشر شده انگیزه خود را از بیان کرد.

نخستین گفتگو با امام زمان قلابی شهر اصفهان

کد ویدیو

مرد شیاد اصفهانی سوار بر اسب با لباس سبز در سطح شهر اصفهان می‌تاخت و فریاد می‌زد: «ذوالقرنین هستم ذوالقرنین!»

توهین‌های او به حکومت تمامی نداشت. با شمشیر به مردم حمله می‌کرد و شیشه یک خودرو را شکست و رعب و وحشت ایجاد کرده بود.


بیشتر بخوانید: بازداشت امام زمان قلابی در ماهشهر + عکس‌


حالا این مرد شیاد در مورد انگیزه خود می‌گوید: «صبح بود که لباس سبز پوشیدم و با شنل سبز سوار اسب شدم و در شهر اصفهان می‌تاختم و شعار می‌دادم. شعار‌های تند بر علیه حکومت می‌دادم و با نیرو‌های پلیس هم درگیر شدم.»

امام زمان قلابی با شعار ضد حکومتی قصد اخلال در انتخابات داشت

مرد شیاد اصفهانی در ادامه گفت: «شعار‌های ضد حکومتی می‌دادم و داشتم به سمت دروازه قرآن می‌رفتم. آنجا تجمع زیاد بود. یک نفر روی سمند رفت و با او درگیر شدم و شیشه‌های سمند را شکستم. این کار‌ها را به قصد براندازی حکومت انجام می‌دادم و می‌خواستم کاری کنم که انتخابات انجام نشود.»

امام زمان قلابی چهارده سابقه کیفری دارد

مرد شیاد در ادامه گفت: «من ۱۴ سابقه کیفری دارد و اگر خدا قبول کند این پانزدهمین سابقه من است!»

او در آخر گفت: «دور تا دورم را ماموران محاصره کردند و در نهایت دستگیر شدم.»

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار