تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۰
دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی:

بورس بین‌الملل در کیش افتتاح می‌شود

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه بورس بین‌الملل در کیش به زودی و پس از صدور مجوز از سوی شورای عالی بورس افتتاح خواهد شد، گفت: این بورس برای جذب سرمایه‌های خارجی و تامین مالی ارزی راه‌اندازی می‌شود.

بورس

اقتصاد ۲۴- «حمیدرضا مومنی» روز دوشنبه در هفتاد و چهارمین برنامه افتتاح طرح‌های با عنوان تدبیر و امید برای جهش تولید با بیان اینکه یکی از موثرترین برنامه‌ها ایجاد بورس بین الملل در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است، اظهار داشت: این موضوع به عنوان مهمترین بستر اقتصادی برای جذب سرمایه‌های خارجی با اتصال به اقتصاد جهانی ایجاد خواهد شد تا از طریق شیوه‌های استاندارد و قابل کنترل با تامین نیاز‌های مالی و ارزی کشور مسیر مطمئنی برای صادرات کالا‌های تولیدی داخلی فراهم کند.

وی افزود: این ابزار، نقش بی‌بدیلی در تامین مالی و ارزی برای پروژه‌ها و شرکت‌ها برای کل کشور خواهد داشت.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه تامین مالی یکی از اصلی‌ترین ابزار‌های مانع زدایی و پشتیبانی از تولید است، تصریح کرد: در همین راستا طی ماه‌های اخیر با تشکیل شورای تامین مالی و سرمایه گذاری، اقدامات لازم برای منابع مالی پروژه‌های کلیدی سازمان‌های مناطق آزاد انجام شد.

وی افزود: بر همین اساس بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای ترمینال فرودگاه کیش، تجهیزات و توسعه کیش‌ایر، زیرساخت‌های لجستیکی و گردشگری ماکو، تامین تجهیزات منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام، تامین و تکمیل اسکله‌های بندر کاسپین و پروژه‌های زیرساختی قشم با روش‌های مختلف تامین مالی شده است.


بیشتر بخوانید: روزهای مثبت معاملات بورس در هفته‌ای که گذشت


مومنی خاطرنشان کرد: بیش از سه هزار میلیارد تومان نیز برای پروژه‌های زیربنایی در مناطق آزاد ارس و چابهار با نهایی شدن فرآیند‌های لازم به همین شیوه‌ها تامین خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۳۲۰ شعبه بانک، ۴۷۹ شعبه بیمه و ۷۴ صرافی مجموعا به تعداد ۸۷۳ واحد در موضوعات مالی و اقتصادی به فعالان در این زمینه خدمت رسانی می‌کنند.

مومنی با بیان اینکه همکاری گسترده‌ای میان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و نهاد‌های مختلف بازار سرمایه صورت گرفته است، تصریح کرد: ایجاد شرکت تامین سرمایه خاص مناطق آزاد و گسترش فعالیت‌های بازار‌های بورس جهت جذب سرمایه گذاری به ویژه از کشور‌های همسایه از جمله این ارتباطات محسوب می‌شود.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه بانک برون مرزی نیز یکی از مهمترین ساختار‌های مالی در به ثمر رساندن فعالیت‌ها و اقدامات سرمایه گذاری و تجاری است، تاکید کرد: این شرایط با اعتمادسازی برای سرمایه گذاران خارجی علاوه بر ایجاد زمینه ورود سرمایه و منابع مالی بین المللی، بر تسهیل روند‌های تجاری نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی افزود: سرمایه گذاران متعدد و معتبری برای تاسیس بانک مطابق قوانین و مقررات، ثبت تقاضا کرده اند که در صورت تسریع بانک مرکزی در فرآیند صدور مجوز‌های لازم شاهد اثرگذاری این ابزار بر توسعه مناطق و کشور خواهیم بود.

به گفته مومنی، سپرده‌های فعالان اقتصادی و گردش مالی حاصل از فعالیت‌های سرمایه گذاری و تجاری آنها، ظرفیت بالایی جهت تامین مالی پروژه‌های مستقر در مناطق آزاد فراهم می‌کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار