تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۲ تير ۱۴۰۰

شرکت‌های زیان‌ده شستا چگونه به سوددهی رسیدند؟

آمارها بیانگر آن است که برخی شرکت‌های زیان‌ده شستا با انجام اصلاحات ساختاری، به سوددهی بالایی رسیدند.

بورس

اقتصاد ۲۴- شرکت هامون کیش که تا سال ۹۷ با زیان عملکرد روبرو بود، در سال ۹۹ توانست با رشد ۳۱۲ درصدی به سود خالص ۲۳۹ میلیارد تومانی دست پیدا کند.

در حالی که بازدهی بازار سرمایه در دوسال گذشته ۶۴۳ درصد بود، بازدهی شرکت سرمایه گذاری هامون کیش به عدد ۶۶۸ درصد رسید.


بیشتر بخوانید:بازگشت شاخص بورس به روند صعودی با ۱۴ هزار واحد رشد


این شرکت تابعه شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی با انجام اصلاحات ساختاری، بهینه سازی پرتفوی و انضباط مالی توانست از یک شرکت زیان ده به شرکتی سودده تبدیل شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار