تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

استقلال صاحب ورزشگاه شد

سند ورزشگاه مرغوبکار تهران به نام استقلال شد.

ورزشگاهی که استقلال خرید

اقتصاد۲۴- ورزشگاه شهید مرغوبکار یک مجموعهٔ ورزشی در خیابان رجایی، هزاردستگاه نازی‌آباد واقع شده است که در سال ۱۳۷۶ با موافقت رئیس‌جمهور وقت به مدت ۲۰ سال در اختیار استقلال قرار گرفت. با پایان یافتن این مدت این ورزشگاه سال ۱۳۹۶ در اختیار اداره کل ورزش و جوانان استان تهران قرار گرفت.


بیشتر بخوانید: فیلم/ میلیچ: باشگاه استقلال کرایه خانه‌ام را نداد و صاحبخانه وسایلم را نگه داشته


نصرالله پریچهره اظهار کرد: یکی از برنامه‌های ما این است که با فراهم شدن شرایط قانونی مالکیت ۲ مجموعه ورزشی را به نام سرخ آبی‌های پایتخت کنیم.

به گفته وی در چند سال اخیر برای وضعیت چمن، سکو، نور مجموعه و رختکن مرغوبکار از طریق این اداره اعتباراتی صرف شده که هم اینک در شرایط و وضعیت ایده آلی قرار دارد.

منبع: خبر آنلاین
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
0
0
سه‌شنبه ۲۲ تير ۱۴۰۰
آبیته
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار