تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۰
امروز صورت گرفت:

دوره آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) برگزار شد

دور آموزشی «آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)» بصورت مجازی در راستای توانمند سازی و بهبود سطح علمی کارشناسان و مسئولین فنی واحد‌های تولیدی سلامت در منطقه آزاد ارس برگزار شد.

مناطق آزاد ایران

اقتصاد ۲۴- این دوره آموزشی با همکاری مدیریت غذا و دارو و مدیریت فناوری اطلاعات این سازمان و در راستای توانمند سازی و بهبود سطح علمی کارشناسان و مسئولین فنی واحد‌های تولیدی سلامت محور منطقه آزاد ارس برای مدیران کنترل کیفی و تولید، مسئولین فنی واحد‌های تولیدی غذایی ـ آشامیدنی، بهداشتی و سلامت محور مناطق آزاد و علاقمندان این حوزه توسط فریده محمودزاده کارشناس غذا و داروی ارس بصورت مجازی برگزار شد.

در این دوره آموزشی سرفصل‌هایی شامل آشنایی با تاریخچه اهمیت و جایگاه HACCP، هفت اصل اجرا و مراحل آن، تشکیل تیم HACCP و اقدام‌های اصلاحی و روش‌های تصدیق، آشنایی با پیش نیاز‌های استقرار و محیط تمیز و کثیف، رویه‌های کنترل حیوانات موذی، نکاتی در خصوص پسماندها، نحوه توصیف محصول، ترسیم نمودار جریان، نحوه شناسایی خطرات و آشنایی با مخاطرات میکروبی، شیمیایی و فیزیکی، مشخص کردن حدود بحرانی و... ارائه شد.


بیشتر بخوانید:  شهرک‌های صنعتی مشترک بین ایران و ارمنستان احداث می‌شود


گفتنی است؛ در این دوره ۸۳ نفر شرکت کردند که برای شرکت کنندگان در دوره گواهینامه معتبر صادر خواهد شد.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار