اقتصاد ۲۴- این دوره آموزشی با همکاری مدیریت غذا و دارو و مدیریت فناوری اطلاعات این سازمان و در راستای توانمند سازی و بهبود سطح علمی کارشناسان و مسئولین فنی واحدهای تولیدی سلامت محور منطقه آزاد ارس برای مدیران کنترل کیفی و تولید، مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی ـ آشامیدنی، بهداشتی و سلامت محور مناطق آزاد و علاقمندان این حوزه توسط فریده محمودزاده کارشناس غذا و داروی ارس بصورت مجازی برگزار شد.
در این دوره آموزشی سرفصلهایی شامل آشنایی با تاریخچه اهمیت و جایگاه HACCP، هفت اصل اجرا و مراحل آن، تشکیل تیم HACCP و اقدامهای اصلاحی و روشهای تصدیق، آشنایی با پیش نیازهای استقرار و محیط تمیز و کثیف، رویههای کنترل حیوانات موذی، نکاتی در خصوص پسماندها، نحوه توصیف محصول، ترسیم نمودار جریان، نحوه شناسایی خطرات و آشنایی با مخاطرات میکروبی، شیمیایی و فیزیکی، مشخص کردن حدود بحرانی و... ارائه شد.
بیشتر بخوانید: شهرکهای صنعتی مشترک بین ایران و ارمنستان احداث میشود
گفتنی است؛ در این دوره ۸۳ نفر شرکت کردند که برای شرکت کنندگان در دوره گواهینامه معتبر صادر خواهد شد.