تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
هیچ گله‌ای نمی‌شود از مردم داشت؛

واکنش رهبر انقلاب به اتفاقات اخیر در خوزستان

رهبر انقلاب درباره مشکلات استان خوزستان و لزوم رسیدگی فوری سخن گفتند. ایشان تاکید کردند: * حالا که مردم ناراحتی‌شان را بروز دادند و اظهار کردند هیچ گله‌ای نمی‌شود از مردم داشت، ناراحتند.

رهبر انقلاب

اقتصاد ۲۴-  حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیش از ظهر امروز پس از دریافت نوبت دوم واکسن کوو ایران برکت تاکید کردند:

* در این هفت هشت روز اخیر یکی از نگرانی‌های ما مسئله خوزستان و مسئله آب مردم و مشکلات مردم بود.

* واقعا دردآور است برای انسان که مشاهده بکند استان خوزستان با این مردم وفاداری که در این استان هستند، با این همه امکانات و استعدادهای طبیعی‌ای که در این استان وجود دارد،‌ با این همه کارخانجاتی که در این استان وجود دارد، وضع مردم به جایی برسد که آنها را ناراضی کند و ناراحت کند آنها را.

* اگر چنانچه توصیه‌ها نسبت به آب خوزستان و فاضلاب خوزستان مورد توجه قرار می‌گرفت حالا مسلما این اشکالات را نداشتیم.

* حالا  که مردم ناراحتی‌شان را بروز دادند و اظهار کردند هیچ گله‌ای نمی‌شود از مردم داشت، ناراحتند.


بیشتر بخوانید: رهبر انقلاب نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا را دریافت کردند+ عکس


مشکل آب مشکل کوچکی نیست آن هم در آن هوای کذایی خوزستان، آن هم مردم خوزستان که بسیار مردم باوفایی هستند.

* در دوران هشت سال دفاع مقدس آنهایی که لب خط مقدم مشکلات بودند مردم خوزستان بودند و انصافا ایستادند.

* من از نزدیک شاهد بودم. من دیدم از نزدیک که مردم خوزستان چقدر باوفا و بااهتمام جوان‌هایشان را فرستادند، مردانشان را فرستادند، زن‌هایشان کمک کردند و این مردم باوفا و علاقمند نبایستی دچار این مشکلات باشند.

* نمی‌شود واقعا ملامت کرد مردم را و بایستی به کار مردم رسیدگی بشود. باید رسیدگی می‌شد اگر رسیدگی‌های لازم در وقت خود انجام می‌گرفت مسلم این وضعیت برای مردم پیش نمی‌آمد.

* حالا همه خب الحمدلله دستگاه‌های مختلف،‌ دولتی و غیردولتی و اینها مشغول کار شدند. این کارها را دنبال کنند و با جدیت دنبال کنند.

* حالا دولت بعد هم که خواهد آمد ان‌شاءالله به این مسئله به جد بپردازد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار