تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

استقلالی‌ها با رانندگی یک خانم به قائمشهر رفتند + عکس

مهمترین سوژه سفر استقلالی‌ها به قائمشهر همین رانندگی یک خانم بود که گفته می‌شود از طرفداران پروپاقرص استقلال هم هست.

راننده خانم استقلالی ها

اقتصاد ۲۴- بازیکنان استقلال با دو دستگاه اتوبوس راهی قائمشهر شدند تا خود را برای بازیکنان نساجی آماده کنند.

راننده یکی از این اتوبوس‌ها خانم بیرقدار از هواداران استقلال بود که از تهران تا قائمشهر رانندگی کرد و بازیکنان را به مقصد رساند. این قضیه برای خود بازیکنان استقلال هم جالب بود و آن‌ها از اینکه یک خانم به خوبی رانندگی می‌کند تعریف و تمجید می‌کردند.


بیشتر بخوانید: کشمکش استقلالی‌ها برای پایان اعتصاب



البته ۴ استقلالی از جمله مهدی قایدی و شیخ دیاباته استقلال را در سفر به قائمشهر همراهی نکردند. مجیدی قصد دارد به بازیکنان اصلی تیمش استراحت بدهد و از آن‌ها در بازی هفته آخر مقابل سپاهان و البته نیمه نهایی جام حذفی استفاده کند.

مهمترین سوژه سفر استقلالی‌ها به قائمشهر همین رانندگی یک خانم بود که گفته می‌شود از طرفداران پروپاقرص استقلال هم هست.

راننده خانم استقلالی ها

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار