تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

اتهام جدید و عجیب استقلالی‌ها به پرسپولیس

استقلالی‌ها می‌گویند چرا پرسپولیس در جام حذفی ناکام است و فقط توانسته در لیگ برتر به مقام قهرمانی دست پیدا کند.

اتهام استقلالی‌ها به پرسپولیس

اقتصاد ۲۴ - در حالی که پرسپولیس برای پنجمین فصل پیاپی قهرمانی لیگ برتر را دشت کرد از آخرین قهرمانی استقلال ۹ سال می‌گذرد، اما استقلالی‌ها معتقدند پرسپولیس با حمایت‌های ویژه به این قهرمانی‌ها رسیده و در شرایط عادلانه نباید به گلات می‌رسید.

آبی‌ها اخیرا در فضای مجازی بحث ناکامی پرسپولیس در جام حذفی را پیش کشیده و آن را با قهرمانی در لیگ مقایسه کرده اند. استقلالی‌ها می‌گویند چطور تیمی که در ۵ سال اخیر ۵ قهرمانی پیاپی کسب کرده در جام حذفی ناکام بوده و در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی تنها یک بار موفق به قهرمانی شده است؟

آن‌ها می‌گویند پرسپولیس به استقلال تا فولاد خوزستان و صنعت نفت تا قشقایی باخته است؛ چون جام حذفی تک بازی است، اما در لیگ می‌توان کسری امتیاز را با عوامل بیرونی جبران کرد، اما در جام حذفی این امکان وجود ندارد و به همین دلیل پرسپولیس در جام حذفی ناکام بوده است!

منبع: خبر ورزشی
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هیچ
0
0
يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
خخخخخ،عجب دلیل و منطقی!! تاحالا شده ازخودشون بپرسن چرا دوفصل قبل در موقع مقرر تعیین شده توسط سازمان لیگ برای برگزاری بازی سوپر جام بین پرسپولیس کبیر و استقلال؛استقلالی ها فرار به کشور همسایه ترکیه رو به بازی کردن مقابل پرسپولیس کبیر ترجیح دادن!؟ ویا اینکه چرا از باشگاه سپاهان بخاطر قایم شدن در رختکن ورزشگاه نقش جهان اصفهان در فصل قبل در بازی با پرسپولیس کبیر هیچگونه شکایتی نکردن،که طبق حکم فدراسیون نتیجه سه بر صفر به سود پرسپولیس کبیر شد! راستی تا یادم نرفته به گفته کارشناس داوری سرشناس لیگ برتر انگلستان ارسلان مطهری نیمه اول بازی جام حذفی این دوره روی خطای محرزی که انجام داد باید کارت قرمز مستقیم می گرفت و اخراج می شد چرا در این مواقع اسمی از عوامل بیرونی نمیارن!؟
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار