تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

کارنگ یازدهم منتشر شد

شماره یازدهم هفته‌نامه کارنگ با تکیه بر اقتصاد نوآوری منتشر شد.

شماره یازدهم نشریه کارنگ

اقتصاد ۲۴- در این شماره از هفته‌نامه گفت‌و‌گویی با هم‌بنیان‌گذاران فلایتیو و مدیر اجرایی ارنیکا می‌خوانید. در این گفتگو که به بهانه سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی هلدینگ ارنیکا روی فلایتیو انجام شده، ساسان نایب، علی کشفی، احسان داوودی و امید تهرانی درباره مشکلات کسب‌و‌کار‌های نوآور و سرمایه‌گذارانی که واقعا خطرپذیر نیستند، به تبادل‌نظر پرداختند. همچنین نگاه سنتی‌ها به نوآوران صنایع به بحث گذاشته شد و مدل کاری فلایتیو که روی درآمد بیشتر و بهره‌وری حداکثری تأکید دارد و تأثیر این روش در زمانه بحران‌ها، محور بخشی از این گفتگو قرار گرفت.

در این شماره از هفته‌نامه در گزارشی تحلیلی به مسئله ای‌نماد، قوانین تازه‌اش و مشکلاتی که برای پرداخت‌یاران و کسب‌و‌کار‌های نوآور ایجاد کرده، پرداخته‌ایم.

مضاف بر این‌ها، شماره یازدهم کارنگ شامل گفت‌و‌گوها، یادداشت‌ها و گزارش‌های متنوعی است که عبارتند از:

-یادداشت‌هایی از هادی شجاری، مهرداد ناطقی و پیمان یزدانی که از فعالان کسب‌و‌کار‌های نوآور حوزه گردشگری هستند، درباره اینکه طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی چه مشکلاتی را برای صنعت گردشگری پدید می‌آورد و می‌تواند به عنوان محرکی قوی برای مهاجرت صاحبان کسب‌و‌کار این حوزه عمل کند.

-گفتگو با حامد بیدی، بنیان‌گذار کسب‌و‌کار اجتماعی «کارزار» که در مخالفت با طرح صیانت توانسته بیش از نیم میلیون امضا جمع کند و همکاری سایر کسب‌و‌کار‌ها را در راستای به نتیجه رسیدن این کارزار جلب کند.


بیشتر بخوانید: کارنگ هفته‌نامه اقتصاد نوآوری متولد شد


-گزارشی از یک برند نوپا در حوزه صنایع الکتریکی به نام اکووات و روش‌های نوآورانه‌ای که در جلب رضایت مشتری به کار گرفته است، در گفتگو با احسان سرداری، مدیرعامل این شرکت.

-گفتگو با محمدرضا سبحان، مدیر باشگاه کارآفرینی تیوان که از دلایل جابه‌جایی اجباری‌اش از پژوهشکده انرژی دانشگاه شریف می‌گوید و خطراتی که آینده کل فضای استارتاپی را تهدید می‌کند.

-گفتگو با شوکا دارایی‌زاده، صاحب گالری شوکارت که از ۱۷ سالگی وارد بازار کار شده و معتقد است نگرش شخصی هر فرد می‌تواند امضای کار او باشد.

-گفتگو با یوسف بیارش، بنیان‌گذار امدادکشاورز که از مرحله کاشت تا فروش در کنار کشاورز قرار دارد و به او مشاوره و راهنمایی می‌دهد.

-گزارشی تحلیلی از اینکه نفوذ اینترنت جهانی و توسعه شبکه‌های اجتماعی تا چه میزان می‌تواند در رونق سیاسی و اقتصادی جوامع مؤثر باشد.

-خلاصه‌ای از نشستی به همت استارتاپ استودیوی هلثیو که با حضور شهریار شرافتی مدیرعامل دکتردکتر، مهدی خدادادی مدیرعامل دکتر ساینا و امین دولتی مدیرعامل مشورپ برگزار شد و در آن به موضوع رگولاتوری سلامت و آمار و ارقام بازار مشاوره آنلاین پرداختند؛ و ده‌ها گزارش، یادداشت و گفت‌و‌گوی دیگر.

و ده‌ها گزارش، یادداشت و گفت‌و‌گوی دیگر.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار