تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰

سردار سعید محمد به کدام وزارتخانه می رود؟

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره گزینه محتمل دولت سیزدهم برای تصدی وزارت راه و شهرسازی پرداخت.

سردار سعید محمد

اقتصاد۲۴-  محمد رضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، گفت: مقرر بود امروز طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی به دو وزارت خانه مطرح شود با وجود اینکه روز یکشنبه کلیات این طرح در مجلس قرائت شد، امروز قرار بود به اصل موضوع ورود کنیم و موافق و مخالف هم صحبت کنند.

وی ادامه داد: امروز رئیس جمهور نامه ای برای مسکوت ماندن این طرح به مجلس ارسال کردند که این طرح یک سال بعد بررسی شود و همین موضوع باعث شد طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی تا یک سال دیگر مسکوت بماند.


بیشتر بخوانید: مخالفت زودهنگام اصولگرایان تندرو با کابینه رئیسی


رضایی کوچی گفت: با توجه به اینکه شعار رئیس جمهور شفافیت بوده و یکی دیگر از شعارهای ایشان تولید یک میلیون واحد مسکونی در سال بوده است با عریض و طویل بودن  وزارت راه و شهرسازی این طرح دچار چالش می شود و کار سخت می شود.

وی در پایان تاکید کرد: بر اساس آخرین گزارش‌ها قرار است تا سعید محمد به عنوان وزیر راه شهر سازی دولت سیزدهم برای رای اعتماد به مجلس معرفی شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار