تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۰

حق آبه مردم لرستان احیا شود

مهرداد ویسکرمی نماینده حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی از توابع لرستان در مجلس شورای اسلامی خواستار احیا حق آبه مردم لرستان شد.

حق آبه مردم لرستان احیا شود

اقتصاد ۲۴ -لرستان نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: حق آبه مردم لرستان احیا شود.

مهرداد ویسکرمی در خصوص رودخانه کشکان به ایسنا بیان کرد: ۵۰ سال سن دارم و به هیچ وجه یاد ندارم که این آب خشکیده شده باشد.

وی افزود: به واسطه بی‌تدبیری صورت گرفته این رودخانه الان به این وضعیت دچار شده است، نتوانسته‌اند مطالعات سد‌های بالادستی را انجام و آن‌ها را احداث کنند.

ویسکرمی تصریح کرد: تاکنون به مسئولین مختلف کشور نامه زده‌ام؛ به عنوان زبان این مردم اعلام می‌کنم و از همه چیز خودم برای حق این مردم می‌گذرم.


بیشتر بخوانید: تشنگی کلیدواژه اعتراضات مردمی در خوزستان


نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس خاطرنشان کرد: حتما حق آبه لرستان باید احیا شود، چون در بیست سال آینده استان به هفت تا هشت میلیارد آب نیاز دارد.

ویسکرمی اضافه کرد: در حال حاضر ۲.۴ دهم میلیارد مترمکعب آب در بخش‌های مختلف نیاز داریم؛ خواهش می‌کنم در درجه اول مسئولین به خود آمده و پای کار بیایند؛ ما چیزی بیشتر از حق خود را نمی‌خواهیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار