تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

وزیر پیشنهادی ارتباطات به موافقان طرح صیانت می‌گوید با طرح موافقم و به مخالفان می‌گوید مخالف است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فراتر از توانایی و تخصص وزیر پیشنهادی برای این وزارتخانه است.

وزیر پیشنهادی ارتباطات

اقتصاد۲۴- محمود عباس زاده مشکینی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در مخالفت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات خطاب به معاون اول رئیس جمهور گفت: از منظر مدیریت سیاسی کابینه باید در کنار کارآمدی، مظهر و تجلی وحدت ملی و انسجام اجتماعی باشد.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: عاشورا و تاسوعا که به حوزه انتخابیه خود رفتم، مطلع شدم که مردم آذربایجان انتظار داشتند حداقل ۲ تا ۳ وزیر به ویژه در حوزه‌های بنیادی از جمله اقتصادی در کابینه از مردم آذربایجان انتخاب شوند؛ لطفاً پیام ما را به رئیس جمهور برسانید.

مشکینی ادامه داد: نمایندگان باید فارغ از اینکه وزیر پیشنهادی چه نسبتی با ما دارد، مانند جراح که هنگام جراحی فقط محل بیماری را مورد بررسی قرار می‌دهد، در حال حاضر نیازمندی‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را بررسی کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارتخانه‌ای زیربنایی است، تصریح کرد: این وزارتخانه شاهراهی را باز می‌کند که تمامی وزارتخانه‌ها از جمله آموزش و پرورش، آموزش عالی، بهداشت و درمان، اقتصاد و ... از آن عبور کرده و توسعه را جستجو می‌کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: برای انتخاب وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات باید به دو مولفه خواستن و توانستن توجه کرد، هر چند وزیر پیشنهادی مولفه خواستن را دارا است، اما باید موضوع توانستن وی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.


بیشتر بخوانید:  حواشی جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی


وی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات باید تخصص و تجربه کافی داشته باشد، تصریح کرد: آقای زارع‌پور در حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تخصص نداشته و تحصیلکرده کامپیوتر یا IT است، این در حالی است که مأموریت وزارتخانه مذکور ICT و فناوری است.

وزارت ارتباطات و اپراتورهایش ۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد دارد

مشکینی اضافه کرد: بیش از ۹۵ درصد وظایف وزارتخانه مذکور زیرساختی است و باید دقت کرد که IT با ICT متفاوت است، این موضوع همانند مقایسه مهندسی پزشکی با پزشکی است، یک پزشک بیماری‌های عفونی ممکن است از دستگاه سی. تی. اسکن و ام. آر. آی استفاده کند، اما توانایی تعمیر و ساخت آن را ندارد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: وزیر پیشنهادی سابقه یک روز کار در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را ندارد در حالی که حدود یکصد هزار کارمند، متخصص، مهندس و ... در این وزارتخانه مشغول هستند.

نماینده مردم مشکین شهر با بیان اینکه فردی که برای این وزارتخانه در نظر گرفته می‌شود باید متخصص میان رشته‌ای باشد، گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اپراتورهایش بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد دارند در حالی که وزیر پیشنهادی تاکنون مجموعه‌ای که یک صدم این گردش مالی را داشته اداره نکرده است. وی خاطرنشان کرد: ما به دنبال تحول هستیم و در صورتی که وزیر توانایی نداشته باشد نمی‌تواند این مهم را محقق کند.

زارع‌پور موضع خود را درباره طرح صیانت بیان کند

به گفته سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حدود ۲۰ میلیارد دلار تجهیزات زیربنایی دارد و نداشتن تجربه در اقتصاد کلان امکان اداره موفق این وزارتخانه را فراهم نمی‌کند.

مشکینی با تصریح بر اینکه نباید با سرنوشت کشور شوخی کرد، ادامه داد: هر چند ما به دنبال جوانگرایی هستیم، اما آیا برای امور زیربنایی خانه خود تنها به موضوع جوانگرایی توجه می‌کنیم و بحث تخصص را در نظر نمی‌گیریم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سوابق وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود:زارع پور رئیس مرکز دیجیتال در وزارت ارشاد بود که تنها کار کنترل، پایش، ثبت و ضبط وبلاگ‌ها و سایت‌های اینترنتی را انجام می‌داد که این کار اقدامی فرهنگی بود. همچنین در زمانی مشاوره سازمان ساترا بود، ۱۸ ماه نیز به عنوان مسئول رسیدگی به امور فناوری اطلاعات قوه قضائیه خدمت کرده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: شفافیت یکی از مولفه‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و این در حالی است که وزیر پیشنهادی به موافقان طرح صیانت از کاربران پیام‌رسان‌های اجتماعی گفته که با روح طرح موافق است و در جای دیگر به مخالفان گفته که با روح طرح مخالف است. بهتر است وزیر پیشنهادی پشت همین تریبون مطرح کند که با روح طرح صیانت موافق است یا مخالف.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

گزارش سی‌ان‌ان از لحظات ابتدایی دیدار ترامپ و پوتین

ترامپ برای پوتین فرش قرمز پهن کرد

چگونه ایران می‌تواند باعث فروپاشی اقتصاد جهان شود؟/ سلاح کشتار جمعی مالی ایران با بستن تنگه هرمز فعال خواهد شد

پایان دور اول مذاکرات ترامپ و پوتین

اولین اظهارات ترامپ و پوتین بعد از مذاکره

پایان مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

وضعیت هواشناسی امروز

تأثیر مصرف روزانه تخم‌مرغ بر کاهش کلسترول

ارزان ترین مکمل کلسیمی را بشناسید

طرز تهیه ۳ سس کم‌کالری و سالم

میوه‌ای معجزه‌گر علیه چاقی و سرطان

کاهش ۳۰ درصدی جابجایی مستاجران در بازار اجاره مسکن/ چرا اجاره خانه‌ها در تهران همچنان بالاست؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۵ مرداد ۱۴۰۴/ دو راهی قیمت طلا برای ریزش و صعود

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۵ مرداد ۱۴۰۴/ سمت و سوی قیمت دلار در هفته پایانی مرداد

فیلم/ آغاز دیدار ترامپ و پوتین در آلاسکا

فیلم/ واکنش خبرساز پوتین به پرسش یک خبرنگار هنگام عکس یادگاری: کشتن غیرنظامی‌ها را متوقف می‌کنید؟

فوری/ نخستین تصویر از دیدار ترامپ و پوتین در فرودگاه

عکس/ نخستین عکس از سیدمحمود علوی پس از سکته مغزی در بیمارستان

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا طی روزهای آینده

زیباکلام: ریشه مشکلات کشور بی‌اعتمادی مردم است

فیلم/ حمله تند نماینده پیشین اردبیل به پزشکیان: پسر پزشکیان پانترک‌ است

فیلم/ لحظه فرود هواپیمای پوتین در آلاسکا

فیلم/ شیخ حمید رسایی با طرح سوالاتی از استاندار مازندران او را به برکناری تهدید کرد

فیلم/ بازگشت مقتدرانه امیر علی‌اکبری به قفس

عکس/ استوری علیرضا فغانی داور ایرانی در واکنش به حواشی ایجادشده درباره محمد محبی

فیلم/ویدیوی وایرال شده از دزدی یک خانم که دو کیسه برنج را می‌دزدد

فیلم/ رکوردزنی هیجان‌انگیز در آیتم چرخ عصاره برنامه مردان آهنین

فیلم/ بخش شنیده نشده صحبت های استاندار مازندران

فیلم/ چرا مارادونا همیشه دو تا ساعت به دستش می‌بست؟

چگونه سرمایه گذاری در بورس را شروع کنیم؟

اطلاعیه فدراسیون فوتبال روسیه درباره اخراج محبی

فیلم/ اخراج محمد محبی، بازیکن ملی‌پوش ایرانی تیم فوتبال روستوف به دلیل لمس سینه دارو زن؟

کرملین: احتمال گفت‌وگوی ۷ ساعته پوتین و ترامپ

فیلم/ انفجار مهیب نیویورک را لرزاند

علت غیبت عمری در تمرین امروز پرسپولیس

نواف سلام هشدار داد

شارلیز ترون کیست؟ /از وکیل مدافع شیطان تا مکس دیوانه

فیلم/ مرعشی: حتی اگر جمهوری اسلامی سقوط کند ایران تجزیه نمی‌شود

فیلم/ گزارش حشمت‌الله فلاحت پیشه از قطع درختان چیتگر

توافق تعطیلی اجباری دو روزه در تهران