تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

پاسخ قالیباف به ادعای تایید وزرای پیشنهادی رئیسی از سوی رهبری

قالیباف گفت: اگر این کابینه را آقای رئیسی اعلام کردند با حضرت آقا مشورت کردند و تایید ایشان را گرفتند به این دلیل است که در وزارتخانه‌هایی که گفتم وظیفه رهبری است که نظر دهند.

تایید وزرای پیشنهادی رئیسی از سوی رهبری

اقتصاد۲۴- محمدباقر قالیباف در واکنش به سخنان جنجالی جلالی، نماینده مردم کرمان درباره تایید شدن لیست کابینه پیشنهادی از سوی رهبر انقلاب، بیان کرد: ایشان فرمودند رییس جمهور تمامی وزرا را نزد رهبری بردند، من در صحبت قبلی اشاره کردم که براساس قانون اساسی وظایفی برعهده رهبری است و در اصل ۱۱۰ بحث صلح، جنگ و امنیت از وظایف رهبری است. در اصل ۱۷۶ در شورای عالی امنیت ملی که وزیر اطلاعات، وزیر کشور، وزیر خارجه و دیگران در ان حضور دارند. مصوبات پس از تایید مقام معظم رهبری قانون می‌شود و قابل اجراست.

وی گفت: مسئولیت امنیت و دفاع به عهده ایشان است. من زمانی خودم خدمت حضرت آقا بودم ایشان فرمودند من جز در وظایفی که براساس قانون اساسی دارم به امور دیگر اجرایی دخالت نمی‌کنم. اگر این کابینه را آقای رئیسی اعلام کردند با حضرت آقا مشورت کردند و تایید ایشان را گرفتند به این دلیل است که در وزارتخانه‌هایی که گفتم وظیفه رهبری است که نظر بدهند. حال ممکن است رییس دولت بخواهد در حوزه دیگری هم نظر رهبری را جویا شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار