تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

بازارگردانی یک شرکت فرابورسی از هفته آینده آغاز می‌شود

عملیات بازارگردانی شرکت آتیه داده‌پرداز از شنبه ششم شهریور، در فرابورس ایران آغاز می‌شود.

بورس

اقتصاد ۲۴- شرکت فرابورس ایران از آغاز عملیات بازارگردانی به روش مبتنی بر حراج در شرکت آتیه داده پرداز با نماد معاملاتی «اپرداز» از شنبه آینده (۶ شهریور ۱۴۰۰) خبر داد.

الزام شرکت‌ها به بازارگردانی

شایان ذکر است در حالی از ۱۰ مهرماه پارسال تمامی شرکت‌های بورسی و تا ۱۵ مهر شرکت‌های حاضر در فرابورس ملزم به معرفی بازارگردان شدند که به گفته مدیر نظارت بر ناشران بورس، همه ناشران پذیرفته شده در بورس موظفند برای انعقاد قرارداد بازارگردانی و معرفی بازارگردان به بورس اوراق بهادار تهران یا فرابورس ایران اقدام کنند.


بیشتر بخوانید:تحلیل کارشناسی برنامه‌های وزیر پیشنهادی اقتصاد برای بورس


بر این اساس در صورت اجرا نکردن این ابلاغیه، ناشران متخلف محسوب و جرایم برای آنان در نظر گرفته می‌شود که این جرایم و ضمانت اجرایی شامل تذکر، اخطار، محدودیت موقت یا دائم در دسترسی به سامانه معاملات، تعلیق یا لغو مجوز‌های صادره توسط سازمان، محرومیت دریافت خدمات از ارکان بازار سرمایه برای مدت معین، جریمه نقدی، محرومیت از تصدی در هیئت مدیره اشخاص تحت نظارت، سلب صلاحیت و لغو پذیرش می‌شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار