تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
استاندار اردبیل:

شبکه زیرساختی منطقه ویژه اقتصادی نمین تکمیل شد

استاندار اردبیل گفت: شبکه زیرساختی منطقه ویژه اقتصادی نمین با تلاش و پیگیری دستگاه‌های مرتبط تکمیل شده است.

منطقه آزاد

اقتصاد۲۴- اکبر بهنام‌جو، سوم شهریور ماه در جریان بازدید از آخرین روند آماده‌سازی زیرساخت‌ها در منطقه ویژه اقتصادی نمین اظهار کرد: این منطقه می‌تواند به محل مناسب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی تبدیل شود تا با در نظر گرفتن مشوق‌های مناطق ویژه اقتصادی بتوان از این ظرفیت‌ها در توسعه پایدار استان استفاده کرد.

بهنام‌جو، جاده دسترسی به منطقه ویژه اقتصادی نمین را به طول هفت کیلومتر با زیرسازی و آسفالت مناسب یادآور شد و تصریح کرد: سه کیلومتر از این مسیر محور مشترک منطقه ویژه اقتصادی نمین و شهرک صنعتی شماره دو اردبیل است و چهار کیلومتر احداث راه جدید با تلاش و پیگیری اداره کل راه و شهرسازی به انجام رسیده است.

وی گفت: در کنار تکمیل راه اصلی به این منطقه، با همکاری ادارات برق و گاز زیرساخت‌ها در این حوزه تکمیل شده و سرمایه‌گذاران به راحتی می‌توانند از برق مطمئن و گاز پایدار در افزایش ظرفیت تولید استفاده کنند.

استاندار اردبیل افزود: با تلاش مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خط فیبر نوری در این منطقه تکمیل و در کنار آن زیرساخت‌های ارتباط اینترنتی نیز فراهم شده تا بهره‌برداران و سرمایه‌گذاران طرح‌های صنعتی بتوانند از این زیرساخت استفاده کنند.

بهنام‌جو در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در مجموع بیش از ۵۰ میلیارد تومان در این حوزه سرمایه‌گذاری شده که با برآورد امروز سرمایه‌گذاری زیرساختی در این منطقه ویژه اقتصادی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان می‌باشد.

وی اضافه کرد: با ایجاد این زیرساخت‌ها به تدریج علاقمندی و حضور سرمایه‌گذاران بخش غیردولتی را در این منطقه شاهد هستیم به طوری که اولین کارخانه این منطقه به زودی افتتاح خواهد شد.

استاندار اردبیل بیان کرد: کارخانه تولید کریستال و شیشه در فاز اول و با ظرفیت اشتغال ۲۵۰ نفر مراحل تکمیل نهایی را سپری می‌کند و تا اوایل پاییز شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود.

بهنام‌جو ادامه داد: در فاز دوم نیز فرصت اشتغال برای ۲۵۰ نفر در این مجموعه فراهم می‌آید و با توافق انجام شده با سرمایه‌گذاران قرار است واحد‌های جدید صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی نمین با در نظر گرفتن مشوق‌های مورد نظر احداث و راه‌اندازی شوند.


بیشتر بخوانید: زمین گیر شدن فعالان اقتصادی مناطق آزاد با یک مصوبه مجلس


رئیس شورای اشتغال استان اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان در کمتر از ۲۴ ساعت مجوز لازم را برای سرمایه‌گذاران صادر می‌کنند که امیدواریم با تسهیل فرآیند‌های سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی نمین شرایط مطلوب‌تری را شاهد و ناظر باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی بورس امروز سه شنبه ۲۰ خرداد۱۴۰۴

برخی به دنبال تخریب مدنی‌ زاده هستند؛ دایره انقلاب را کوچک نکنیم/ انتخاب مدنی‌زاده، یعنی حرکت به سمت جوانگرایی و نخبه‌پروری

هشدار حمله اسراییل برای تخلیه سه بندر یمن

نامه فراکسیون زنان به پزشکیان درباره الهه حسین‌نژاد

اولین واکنش ایران به ادعای جنجالی گروسی

آیا اسرائیل به اوکراین سلاح داد؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ دو محرک قدرتمند در بازار دلار

فال قهوه روزانه سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

چگونه انرژی روزانه‌مان را با تغذیه حفظ کنیم

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

فال حافظ روزانه سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ اول نیت کن بعد فالتو بخون

ورزش کردن در خانه را آسان کنید

عکس/ مراسم عروسی ملک حسین با ملکه نور ۴۷ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ شکل و شمایل کویت ۷۴ سال پیش با ساختمان‌های یک طبقه

بهترین رنگ فلفل دلمه‌ای برای تن‌درستی

عکس/ رئیس ساواک ۶۴ سال پیش در حال بوسیدن دست محمدرضا پهلوی

چقدر زمان نیاز است تا ابروها دوباره رشد کنند؟

نحوه ثبت نام وام ودیعه مسکن

عکس/ ژست صمیمی آرنولد با خنده های از ته دل ۱۰ سال پیش در کنار سیلوستر استالونه

تجارت رویا در مسیر کنکور/ هزینه مشاوره تحصیلی از ۱۵ تا ۱۲۰ میلیون تومان ناقابل

عکس/ ژست متفاوت هاشمی رفسنجانی در حال پریدن از رودخانه

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ دو راهی خطرناک در بازار طلا

عکس/ چهره جوان ماهایا پطروسیان و جمعی از بزرگان سینما ۳۰ سال پیش در آمریکا

فرایند احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی اصلاح می‌شود

خط و نشان محسن رضایی برای اسرائیل

عکس/ حمایت تراکتور از کاپیتان شجاع

عکس/ سوپر استار سینمای ایران مهمان ویژه تمرین تیم ملی

فیلم/ گروسی: ایرانی‌ها به من گفتند اگر به تاسیسات ما حمله شود، بمب اتم خواهیم ساخت

فیلم/ هشدار کمالوندی: همکاری‌ها با آژانش را به‌سطح عادی می‌رسانیم

ترامپ: تصمیم من برای اعزام گارد ملی، لس‌آنجلس را نجات داد

نتانیاهو: با غنی‌سازی بلندمدت اورانیوم در ایران مخالفم

انتشار جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی

فرمانده کل سپاه: اصابت موشک‌های ایرانی با اطلاعات به دست آمده از صهیونیست‌ها دقیق‌تر می‌شود

اندی خواننده لس آنجلسی بازداشت شد

ساعت بازی فردا شب ایران و کره شمالی

فیلم/ واکنش نماینده ایران در آژانس به ادعاهای گروسی

جناب خان هر شب روی صحنه

هشدار مهم شورای عالی امنیت ملی به اسرائیل

فروپاشی افسانه موساد و گسترش اهداف هسته‌ای ایران

وقوع انفجار در فولاد نطنز اصفهان