تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰

هویج ارزان می‌شود؟

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی از کاهش قیمت هویج در میدان مرکزی میوه و تره بار خبر داد.

کاهش قیمت هویج

اقتصاد ۲۴ - اسدالله کارگر با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های شفاهی اعضای اتحادیه قیمت هویج رو به کاهش است، گفت: قیمت هویج در میادین مرکزی میوه و تره بار ۱۸ تا ۲۵هزارتومان بود که در یکی دو روز اخیر این عدد به ۱۳ تا ۱۷ هزارتومان رسیده است.

وی ادامه داد: هویج با هوای سرد سازگاری بیشتری دارد و تولید آن از شهریور به بعد بیشتر خواهد شد. هویج در تابستان تنها در یکی دو استان کاشت می‌شود، ولی در پاییز و زمستان تعداد استان‌هایی که هویج تولید می‌کنند بیشتر خواهد شد.


بیشتر بخوانید: تولید هویج در تابستان به ۲۶۰ هزار تن رسید


رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی استان تهران اضافه کرد: قیمت هویج رو به کاهش است و امیدواریم قیمت عمده آن در میدان مرکزی میوه و تره بار به زیر ۱۰هزارتومان هم برسد.

وی تصریح کرد: اینکه سال‌های قبل قیمت هویج این چنین افزایشی نشد بخاطر کم بودن متقاضی آن بود. شیوع کرونا استفاده از هویج را افزایش داده است و مردم بیشتر خرید می‌کنند.

کارگر اختلاف قیمت میوه و صیفی در سطح شهر را ناشی از اختلاف قیمت این محصولات در میدان مرکزی میوه و تره بار در ساعات مختلف روز دانست.

واکسیناسیون فروشندگان میوه و سبزی در اولویت قرار گیرد

وی در پایان به واکسیناسیون اعضای اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی اشاره کرد و گفت: فروشندگان میوه و سبزی در سطح شهر سه شیفته مشغول به کار هستند و با مردم در تماس مستقیم اند و در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند. ولی متاسفانه هنوز نتوانستند واکسن دریافت کنند. تقاضا داریم وزارت بهداشت این صنف را هم در اولویت واکسیناسیون قرار دهد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار