تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰

پرسپولیسی‌ها تا قبل از سفر به دوشنبه پول می‌گیرند؟

ممکن است پیش از عزیمت به دوشنبه بازیکنان و کادرفنی پرسپولیس بخشی از مطالبات خود را دریافت کنند.

پرسپولیسی‌ها

  اقتصاد ۲۴- مجید صدری به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس انتخاب شد تا کار‌های اجرایی باشگاه پرسپولیس را با توجه به استعفای مدیرعامل و تا زمان انتخاب مدیرعامل جدید برعهده بگیرد. در این میان صدری با مشکلات عدیده‌ای روبروست که بزرگ‌ترین آن‌ها پرداخت بدهی کالدرون، گرفتن مجوز آسیایی و همین طور به پایان رساندن مزایده باشگاه برای انتخاب حامی مالی برای سال آینده است.


بیشتر بخوانید:سرپرست پرسپولیس انتخاب شد


در این میان یحیی گل محمدی نیز خواهان تسویه حساب با بازیکنان و مربیان شده است. در گفتگویی که طی دو روز اخیر بین یحیی و صدری انجام شده، سرمربی پرسپولیس از صدری خواسته شرایطی را فراهم کند تا مطالبات فصل قبل بازیکنان قدیمی، پیش پرداخت بازیکنان جدید و مطالبات باقی مانده کادرفنی نیز پرداخت شود.

باید دید آیا با توجه به تلاش صدری برای پرداخت بدهی کالدرون، او می‌تواند با یحیی و شاگردانش هم تسویه حساب کند یا نه؟

منبع: پارس فوتبال

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار