تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰

آخرین وضعیت پرواز‌های عبوری از آسمان ایران

بررسی آمار پرواز‌های داخلی در تیرماه سال جاری نشان می‌دهد این پرواز‌ها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش یافته‌اند.

وضعیت پرواز‌های عبوری از آسمان ایران

اقتصاد۲۴ - بر اساس گزارش منتشر شده توسط مرکز اطلاعات و آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در ماه تیر سال ۱۴۰۰ در مجموع ۲۸ هزار و ۶۶۱ نشست و برخاست داخلی در فرودگاه‌های تحت مالکیت این شرکت انجام شده که ۲ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۲۶۶ مسافر و ۱۷ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۲۶۶ کیلوگرم بار به وسیله این پرواز‌ها جابه‌جا شده‌اند. این ارقام نسبت به تیرماه سال ۱۳۹۹ به ترتیب ۲۷، ۱۳ و ۲۹ درصد و نسبت به خرداد سال جاری به ترتیب ۳، ۲ و ۲ درصد افزایش داشته‌اند.

همچنین در این ماه در چهار فرودگاه اختصاصی کشور یعنی کیش، قشم، چابهار و ماکو در مجموع ۲ هزار و ۱۸۸ نشست و برخاست داخلی انجام شده که این پرواز‌ها ۱۸۳ هزار و ۲۹۹ مسافر و یک میلیون و ۹۷۶ هزار و ۸ کیلوگرم بار جابه‌جا کرده‌اند. عملکرد این فرودگاه‌ها نیز نسبت به ماه مشابه در سال گذشته به ترتیب ۲۶، ۶ و ۱۰ درصد رشد داشته و نسبت به ماه پیش از آن به ترتیب ۱۹، ۲۴ و ۲۶ درصد کاهش داشته است.

در این ماه فرودگاه بین‌المللی مهرآباد تهران با انجام ۱۰ هزار و ۵۳۲ نشست و برخاست و جابه‌جایی ۸۴۷ هزار و ۸۴۵ مسافر رکورددار انجام پرواز داخلی و تردد مسافر در کشور بوده و ۳۴/۱۴ درصد از کل نشست و برخاست‌های داخلی و ۳۴/۲۷ درصد از جابه‌جایی مسافر داخلی را به خود اختصاص داده است. پس از این فرودگاه، به ترتیب دو فرودگاه مشهد با ۴ هزار و ۴۸۱ نشست و برخاست و شیراز با ۲ هزار و۲۴۸ نشست و برخاست قرار گرفته‌اند. فرودگاه کیش نیز با هزار و ۷۹۸ نشست و برخاست، رتبه اول در بین فرودگاه‌های اختصاصی و رتبه چهارم در بین کل فرودگاه‌های کشور را به خود اختصاص داده است.


بیشتر بخوانید: محدودیت‌های کرونایی سفر‌های هوایی اربعین چیست؟


در این ماه فرودگاه ماکو با ۱۶ نشست و برخاست داخلی و جابه‌جایی ۹۶۹ مسافر کم‌ترددترین فرودگاه اختصاصی و فرودگاه اراک با انجام ۸ نشست و برخاست داخلی و جابه‌جایی ۷۲۰ مسافر کم‌ترددترین فرودگاه کشور بوده‌اند. درتیرماه ۱۴۰۰ حداقل۸۰ درصد نشست و برخاست‌های داخلی به ترتیب در ٩ فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش، اهواز، اصفهان، بندرعباس، تبریز و خلیج فارس (عسلویه) انجام شده است. همچنین از فروردین ۱۴۰۰ به فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت، هشت فرودگاه عسلویه، خارک، ماهشهر، الوان، سیری، گچساران، بهرگان و آغاجاری اضافه شده است.

در این ماه چهار مسیر مشهد-تهران، تهران-مشهد، شیراز-تهران و تهران-شیراز به ترتیب ۴ مسیر پرتردد داخلی بوده‌اند و پس از آن نیز دو مسیر تهران-اهواز و اهواز-تهران قرار دارند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قلعه‌نویی در قطر خاطرات دوران جوانی را زنده کرد + عکس

عکس/صداوسیما با کپی‌برداری از پشه چهره ترامپ را نقاشی کرد

عکس/زرنگ‌بازی یک دانش‌آموز

زمان رونمایی درویش از لژیونر مشهور مشخص شد

چگونه امارات به دومین قطب بزرگ تجارت طلا در جهان تبدیل شد؟/ بازی کثیف دبی در سودان برای تشکیل «امپراتوری طلایی»

جذب مجید حسینی برای مدیران استقلال شَر شد!

فرمانده کل سپاه: هر طرفی که در ماجراجویی علیه ایران شرکت داشته باشد، بهای آن را خواهد پرداخت

توئیت جدید جویباری هواداران استقلال را شاکی کرد

نگرانی تل‌آویو از سفر عراقچی به مصر

آتش‌سوزی ۱۴ساعته در مناطق صعب‌العبور کرمان

خروج هفت واگن باری در لرستان؛ مسیر ریلی شمال – جنوب مسدود شد

هوای تهران از شنبه دوباره گرم می‌شود

سگ‌گردانی در این شهر ممنوع شد

عکس/دیدار خاتمی و سیدحسن خمینی

اظهارات تازه شمخانی درباره وضعیت مذاکرات

فیلم/صفحه برند خانمی مسدود شد

کمک بزرگ پوتین به ترامپ برای توافق با ایران!

نرجس سلیمانی به جای زاکانی عذرخواهی کرد

تیم بعدی لیونل مسی مشخص شد

هواداران استقلال برای روز شنبه قرار گذاشتند

فیلم/روایت مهاجر افغان بازگشته از ایران

عکس/لغو مشکوک جلسات قاسمیان پس از حواشی عربستان!

عکس/جشن با شکوه رضا گلزار برای تولد همسرش!

صادرات چه محصولاتی از ایران در ازبکستان بازار دارد؟

۷ کشته بر اثر تصادف دو خودرو در میناب هرمزگان

گفتگوی تلفنی پزشکیان با امیر قطر

واشنگتن انتظار دارد تهران پیشنهاد اولیه ایالات متحده را رد کند

حسین‌‍‌نژاد و پرسپولیس؛ شوخی شوخی، جدی شد؟

تصویر جالبی که امروز از نقشه تهران منتشر شد

آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی از کشور

تصاویری از فرزند رهبر انقلاب در حرم امام خمینی

دو مکان مدنظر ایران برای کنسرسیوم غنی‌سازی

هشدار معنادار روسیه به آمریکا درخصوص ایران

فوت پاکبان مشهدی بخاطر بی‌احتیاطی یک راننده

کشیدن یک زن توسط گشت + فیلم

عکس/استایل رنگارنگ همسر ستاره ملی‌پوش محبوب

عکس/دختر ایرانی در جمع ستاره‌های آینده دار آسیا

عکس/خواب خوش امیر جدیدی در کنار سگ‌های بامزه‌اش

فرمانده سپاه فومن: جهنم به دلایل فنی خاموش شد

نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۳ چقدر کاهش یافت؟

اینفوگرافی/ قیمت گوسفند زنده طی ۱۰ سال گذشته

عکس/ چهره ایلان ماسک در کنار همسر سومش ۷ سال پیش

اینفوگرافیک/ با مصرف این خوراکی‌ها گرمازده نمی‌شوید

چرا عرضه خودرو در بازار سهام همچنان بهترین گزینه است؟

عکس/ نماز خواندن سعید جلیلی پشت سر سید علی خمینی

اینفوگرافی/ نرخ دوپینگ ۱۰ سال اخیر رشته‌های ورزشی ایران

هشدار صریح یک اقتصاددان درباره تورم مسکن

پرمصرف های برق را گزارش دهید و جایزه بگیرید!

چشمک آمریکا به قطعنامه تروئیکا علیه ایران

فیلم/ لحظه دستگیری اعضای شبکه داعش در تهران