تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰

سیگنال مهم برای نمادهای فولادی و سیمانی

طبق قانون جهش تولید مسکن تصویب شده است تا سیمان و فولاد برای ساخت مسکن حمایتی از طریق بورس کالا تامین شود.

بورس

اقتصاد ۲۴- در یکی از تبصره‌های قانون «جهش تولید مسکن» وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت موظف شدند تا برای طرح حمایتی مسکن مصال ساختمانی فولادی و سیمانی را از طریق بورس کالا تامین کنند.

همچنین وزارت امور اقتصاد و دارایی هم مکلف شده است تا امکان خرید مصالح ساختمانی از بورس کالا را برای سازندگان مسکن حمایتی با معرفی به وزارت راه و شهرسازی فراهم کند.


بیشتر بخوانید: سیگنال وزیر بهداشت برای نمادهای دارویی


در شهریور ماه سال جاری مجلس شورای اسلامی اقدام به تصویب قانون جهش تولید مسکن کرده است و این طرح به تایید شورای نگهبان نیز رسیده است.

علی نیکزاد، نماینده مجلس در باره این طرح گفته است: موضوعاتی مانند تامین زمین به ویژه تسهیلات ۳۶۰ هزار میلیارد تومانی و فروش اقساطی و مشارکت ۲۰ ساله و اقساط به صورت پلکانی به تصویب رسید. همچنین موضوع هیات امنا، هیات عالی و شورای عالی مسکن و تامین تاسیسات زیربنایی و روبنایی توسط وزارتخانه‌های نیرو و نفت و تشکیل صندوق ملی مسکن و واگذاری زمین در داخل شهر‌ها و یا تامین زمین به صورت متصل یا منفصل و تامین زمین برای نیرو‌های مسلح از جمله ویژگی‌های این طرح است.

بورس

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار