تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰

رشید مظاهری به استقلال برگشت

رشید مظاهری به جمع آبی‌پوشان پایتخت بازگشت.

بازگشت رشید مظاهری به استقلال

اقتصاد ۲۴- رشید مظاهری با دلجویی از کادرفنی و هم‌تیمی‌هایش به تمرینات تیم استقلال پیوست. مظاهری در دوره مدیریت قبلی باشگاه استقلال به علت مشکلاتی با احمد مددی داشت، تصمیم گرفت قرارداد خود را یکطرفه فسخ کند و از استقلال جدا شود.

پس از تغییر مدیریت باشگاه استقلال، احتمال بازگشت افرادی هچمون رشید مظاهری و فرشید مظاهری دوباره مطرح شد.

پس از کش و قوس‌های فراوان این دروازه‌بان استقلال با صحبت‌هایی که با کادر فنی داشت و همچنین با هماهنگی مدیریت باشگاه، دوباره به جمع آبی‌پوشان بازگشت.

با توجه به بازگشت مظاهری، قرارداد قبلی این دروازه‌بان دوباره مورد بازبینی قرار می‌گیرد و همان قرارداد مبنای مذاکره مظاهری با باشگاه استقلال خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار