تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

آقاتهرانی: برای طرح صیانت ۲۰هزار فحش خوردم!

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: به دلیل طرح صیانت در یک روز ۲۰ هزار فحش به من داده شد!

آقا تهرانی

اقتصاد۲۴- مرتضی آقاتهرانی:

* من معتقدم باید مجاهدانه کار کنیم برای مثال در خصوص همین بحث هشتاد و پنجی شدن طرح صیانت از کاربران فضای مجازی در یک روز ۲۰ هزار فحش به من داده شد، در یک روز ۱۲۰ هزار پیج علیه ما راه انداختند، اگر ۱۰۰ میلیارد پیج هم ساخته می‌شد ما کار خودمان را خواهیم کرد.


بیشتر بخوانید:طرح صیانت از فضای مجازی آغاز شده است؟


* چرا که ما به راه خودمان یقین داریم، پای اعتقادات بایستیم کار فناوارانه ما از همه کشور‌های جهان بهتر خواهد بود. در صورتی که بهتر فکر کنیم، خیلی بیشتر از این‌ها می‌توانیم عمل کنیم، من هم در کمیسیون فرهنگی قول می‌دهم حمایت کنم.

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
محسن
0
0
دوشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۰
حاجی 120هزار فحش رو با 120هزار که در آینده بهت فحش بدن فقط به همراه یک درصد از عایدات شما از اول انقلاب همه رو در هم خریداریم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار