تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰

انتخاب اعضای جدید شورای عالی بورس

اعضای جدید شورای عالی بورس در جلسه هیات دولت انتخاب و معرفی شدند. سخنگوی قوه قضائیه نیز در نشست خبری خود از تشکیل پرونده نصب ماینر در سازمان بورس خبر داده است.

بورس

اقتصاد ۲۴- در جلسه امروز هیات وزیران، سید موسی فیض فلاح شمس، علی سعیدی و احمد شعبانی به عنوان سه خبره مالی شورای عالی بورس انتخاب شدند.

در این جلسه همچنین رسول سعیدی به عنوان خبره بورس کالا و علی امامی میبدی به عنوان خبره بورس انرژی تعیین شدند .

تشکیل پرونده نصب ماینر در سازمان بورس

همچنین ذبیح‌الله خدائیان، سخنگوی قوه قضائیه امروز در نشست خبری خود درباره تخلفات بورس تصریح کرد: دادسرای تهران کار‌های زیادی روی این پرونده جهت شناسایی افرادی که ممکن است در این پرونده دخالت داشته باشند انجام داده است.


بیشتر بخوانید: شاخص کانال ۱٫۴ میلیون واحدی را از دست داد


وی افزود: افرادی احضار و یا دعوت شدند، اما هنوز کسی به عنوان متهم احضار نشده و به احتمال قوی در آینده نزدیک این کار صورت خواهد گرفت.

خداییان بیان کرد: مراحل کارشناسی پرونده رو به اتمام است و در خصوص نصب ماینر در سازمان بورس پرونده جداگانه‌ای تشکیل شده که در جریان رسیدگی قرار دارد

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار