تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰
امروز صورت گرفت:

منطقه آزاد اروند اولین مقصد سفر سعید محمد

منطقه آزاد اروند اولین مقصد سفر مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی است.

منطقه آزاد اروند

اقتصاد ۲۴- دکتر سعید محمد فردا پنجشنبه (۲۲ مهرماه) در قالب اولین سفر دوره‌ای بازدید از مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی، به منطقه آزاد اروند سفر می‌کند.

بر اساس برنامه اعلام شده، مشاور رییس جمهور و هیئت همراه در اولین روز از این سفر دو روزه، در بدو ورود با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهیدان ادای احترام خواهد کرد.


بیشتر بخوانید: هنرمند اروندی برگزیده جشنواره آرمان صلح شد


بازدید از پروژه‌های عمرانی، صنعتی، نفت و انرژی و نشست با فعالان اقتصادی، نخبگان و خانواده معزز شهدا و ایثارگران در دستور کار «دکتر سعید محمد» در سفر به منطقه آزاد اروند قرار دارد.

منبع: منطقه آزاد اروند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار