اقتصاد۲۴- مهدی کوچکی به ارائه توضیحی در خصوص روز جهانی ایمنی غذا پرداخت و گفت: روز جهانی غذا به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری و در سراسر جهان شناخته شده و افزایش آگاهی بخشی عمومی جهت مقابله با سو تغذیه، فقر و جلب توجه سران دولت ها، مراکز بین الملی و نهادهای غیردولتی به افزایش محصولات کشاورزی و تشویق روستائیان به خصوص زنان به مشارکت در تصمیم گیریها در راستای بهبود شرایط زندگی مهمترین برنامههای این روز است.
کوچکی با بیان اینکه بهبود تغذیه و ایجاد امنیت غذایی در سطح جهانی مهمترین برنامههای فائو را شامل میشود، اضافه کرد: تهیه، تولید و انتشار محتواهای مختلف اطلاع رسانی به ساکنین جوامع محلی (به ویژه زنان خانه دار)، دانش آموزان، دانشجویان، گردشگران و کلیه مصرف کنندگان فرآوردههای سلامت محور از طریق راه اندازی کمپینهای ویژه در مدارس و کانونهای فرهنگی محلات، طراحی، چاپ و توزیع پلتفرمهای آموزشی، نصب بنر، پخش تیزرهای آموزشی از تلویزیون شهری و پخش پیامهای آموزشی از رادیو محلی مهمترین برنامههای اجرا شده را میتوان از مهمترین برنامههای سازمان منطقه آزاد انزلی در حوزه فرهنگ سازی رژیم غذایی سالم در سطح منطقه و استان، نام برد.
بیشتر بخوانید: رفع موانع تولید از چند واحد تولیدی ـ صنعتی منطقه آزاد انزلی
وی تصریح کرد: اطلاع رسانی و نظارت بر استفاده از نشانگر رنگی تغذیه و ایمنی و سلامت نصب شده روی فرآوردههای غذائی و آشامیدنی در زمینه کاهش مصرف قند، نمک و چربی و برچسب اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات سلامت محور وارداتی و آگاهی بخشی لازم در این خصوص از اولویتهای این مدیریت را شامل میشود، موضوعات مهمی که موجب کاهش بیماریهای مزمن غیرواگیر نظیر فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و انواع سرطانها خواهد شد.
مدیر غذا و دارو سازمان منطقه آزاد انزلی مبارزه با کالای سلامت محور غیرمجاز را از برنامههای این روز عنوان کرد و از تلاشهای صورت گرفته در خصوص کاهش سهم این اقلام به ویژه کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در منطقه خبر داد.