تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

انواع وانت در بازار تهران چند قیمت خوردند؟

بررسی روند قیمت‌ها در بازار خودرو از کاهش قیمت وانت‌های کاپرا در بازار و افزایش قیمت وانت‌های زامیاد خبر می‌دهد.

قیمت انواع وانت در بازار تهران

اقتصاد ۲۴- بررسی روند قیمت‌ها در بازار خودرو حاکی از آن است که قیمت خودرو وانت کاپرا ۲ دو دیفرانسیل مدل ۱۳۹۹ از اوایل شهریور ماه تا امروز ۱۰ میلیون تومان ارزان شده است و در حال حاضر ۵۶۰ میلیون تومان قیمت خورده است و مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز در این مدت ۱۰ میلیون تومان ارزان شده است و در حال حاضر ۵۹۰ میلیون تومان قیمت خورده است.


بیشتر بخوانید: اختلال در تولید تارا و شاهین


وانت‌های زامیاد، اما در این مدت افزایش قیمت‌ها را تجربه کردند به طوری که نیسان وانت زامیاد بنزین آپشنال با لاستیک رادیال مدل ۱۳۹۹ از ۲۶۸ میلیون تومان در اواخر شهریور ماه امروز به ۲۷۵ میلیون تومان رسیده است و نیسان وانت زامیاد بنزین آپشنال مدل ۱۳۹۹ نیز در این مدت ۵ میلیون تومان گران شده است و این خودرو در حال حاضر ۲۷۰ میلیون تومان قیمت خورده است.


قیمت روز وانت‌های موجود در بازار در جدول زیر آمده است:

قیمت انواع وانت در بازار تهران

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار