تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰

سریال قطعی برق دوباره آغاز شد؟

قرار بود سریال خاموشی برق پس از تابستان تمام شود. اما حالا برخی از کاربران توییتر فارسی می‌گویند که برق‌شان، قطع می‌شود.

سریال قطعی برق دوباره آغاز شد؟

اقتصاد ۲۴- افزایش تعرفه برق و خاموشی‌های سریالی در تابستان مردم را بسیار کلافه کرده بود.

با این حال امروز، برخی از کاربران توییتر فارسی از آغاز دوباره خاموشی‌ها خبر دادند. یکی از کاربران توییتر گفته بود: «شب ساعت ۲۳، بعد بارندگی و قطع برق، حضوری مراجعه کردم اداره برق. بخش اتفاقات گفت باید صبر کنید، چون حجم قطعی بالاست و داریم وصل میکنیم. خدا قوت مسئول!»

یکی دیگر از کاربران نوشته بود: «ای بابا برق کل محله رفته! قراره دوباره برق ما رو قطع کنند؟»
برق دوباره قطع شد؟

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق دستور خاموشی را تکذیب می‌کند. او به تجارت‌نیوز می‌گوید: شبکه برق و تولید برق مشکلی ندارد و ما هم دستوری برای خاموشی نداده‌ایم.


بیشتر بخوانید: قول وزیر نفت در مورد تامین گاز خانگی


رجبی مشهدی توضیح می‌دهد: مشکل پیش آمده احتمالا به دلیل بارش‌های اخیر است. مساله قطع دوباره برق هم به دلیل مشکلات توزیع برق است و نه تولید آن.

با این حال به گفته اوجی، کشور در زمستان روزانه ۲۰۰ میلیون متر مکعب کسری گاز دارد. کمبود گاز موجب می‌شود تأمین برق در نیروگاه‌ها با مشکل مواجه شود.

به نظر می‌رسید قرار بود با تمام شدن تابستان این خاموشی‌ها هم به پایان برسد. سخنگوی صنعت برق و مدیرعامل توانیر، هر چند روز، یک‌بار، میزان مصرف برق کشور را با مدت مشابه در سال پیش مقایسه می‌کردند. آن‌ها مدعی بودند که استفاده از وسایل سرمایشی و ماینر‌های غیرمجاز، بار شبکه را افزایش داده و خاموشی‌ها هم به همین دلیل است.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار