تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰
با حکم مشاور رییس جمهور

مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد

با حکم مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، «محمدرضا نوایی لواسانی» به عنوان «سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش» منصوب شد.

مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد

اقتصاد ۲۴- به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، «سعید محمد» در این حکم آورده است.

جناب آقای محمدرضا نوایی لواسانی


بیشتر بخوانید:کیش با رویکرد توسعه ای می تواند پایگاه دائمی تیم های ملی باشد


با عنایت به تفویض اختیار رئیس جمهور محترم در اجرای ماده ۶ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و نظر به تخصص، تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی کیش» منصوب می‌شوید.


با عنایت به شعار سال؛ نامگذاری شده از سوی مقام معظم رهبری به «سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها»؛ از جنابعالی انتظار می‌رود در راستای ارتقاء جایگاه و گسترش و تسهیل تولید در منطقه، با بهره‌مندی از ظرفیت‌های استراتژیک آن منطقه و تلاش به منظور رفع موانع تولید و پشتیبانی از صنایع در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، افزایش صادرات و سرمایه‌گذاری و همچنین انتقال فناوری‌های پیشرفته، ارائه خدمات و تسهیلات مناسب با هدف حمایت از تولید داخلی و حضور فعال در بازار‌های منطقه‌ای و جهانی اهتمام لازم را به عمل آورید.


امید است در انجام شایسته وظایف محوله و تحقق منویات یادشده با رعایت اصول قانون‌مداری و با اتکال به خداوند متعال و با تشریک مساعی کلیه همکاران سازمان منطقه، در طول خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف آن منطقه؛ نقش موثر و سازنده‌ای ایفا نمایید.

گفتنی است؛ «محمدرضا نوایی لواسانی» دارای مدرک دکتری است.
لواسانی، در سال ۲۰۱۵ توسط فدراسیون جهانی جوایز بین المللی (FAB) به عنوان جوانترین رهبر کسب و کار انتخاب شد.

از مهمترین سوابق کاری وی می‌توان به رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری رویای روز کیش، مشاور معاون رئیس جمهور در بنیاد شهید، مدیر عامل هولدینگ دیدار ایرانیان (کارگزار اصلی شهرداری تهران)، رئیس هیئت مدیره شرکت لیزینگ دی و عضو هیئت مدیره شرکت نوسازان شهر تهران اشاره کرد.

پیش از وی، «جعفر آهنگران» مدیریت عامل سازمان منطقه آزاد کیش را بر عهده داشت.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار