تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰

بلاتکلیفی در بازار سهام

شاخص کل بورس در میانه بازار امروز مجددا منفی شد. این در حالی است که دیروز رشد خوبی را در شاخص شاهد بودیم.

بازار سهام

اقتصاد ۲۴- بازار سهام در دومین روز از آبان ماه وضعیت قرمزی دارد. شاخص کل در میانه بازار با بیش از ۲ هزار واحد افت در کانال یک میلیون و ۴۰۵ هزار واحد قرار گرفته است. روز گذشته این شاخص با اخبار مثبت پیرامون برخی از نماد‌ها رشد داشت.

امروز خودرویی‌ها، فلزات اساسی و بانک‌ها افت قابل توجهی داشتند و از سوی دیگر شستا تحت تاثیر افزایش سرمایه‌ای که روز گذشته داشته همچنان مثبت است.

پیام الیاس‌کردی، کارشناس بازار سهام، گفت: واقعیت این است که بازار از عدم اطمینان و کمبود نقدینگی رنج می‌برد. در چنین شرایطی شاخص کل در محدوده ۱٫۴ میلیون واحدی مدام دچار حمایت و مقاومت خواهد شد.


بیشتر بخوانید: شفاف‌‌‌سازی ۵ نماد بورسی


وی ادامه داد: در حال حاضر بازار سهام بلاتکلیف است. شاخص کل یک روز منفی است و یک روز مثبت. اما سهم‌های کوچک همین رشد اندک را هم ندارند و معمولا منفی هستند.

الیاس‌کردی بازار سهام برای روز آینده را نیز بر همین منوال ارزیابی و اظهار کرد: مذاکرات هشتم آذرماه تاثیر بسزایی در روند بازار سهام خواهد داشت. باید دید توافقی حاصل می‌شود یا نه.

این کارشناس بازار سهام گفت: با توجه به اوضاع کنونی کشور در حوزه کمبود نقدینگی، مشکلات فروش نفت و … ما به نتیجه‌بخش بودن مذاکرات احتیاج داریم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار