تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰

عملیات اجرایی ۶۵۰ میلیارد تومان طرح توسعه‌ای در ارس آغاز شد

عملیات اجرایی هفت طرح توسعه‌ای، عمرانی و فرهنگی منطقه آزاد ارس با ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار توسط قرارگاه خاتم الانبیاء آغاز شد.

منطقه آزاد ارس

اقتصاد۲۴- تکمیل مسیر جلفا ـ مرند قطعات حدفاصل کیلومتر ۱۶ تا ۲۲.۶۰۰ و ۳۰ تا حدود ۳۴، شریان اصلی ایواوغلی ـ گردیان از کیلومتر ۶.۳۰۰ تا ۱۴.۱۰۰، فرهنگسرای ارس و آماده سازی بخشی از اراضی ۲۲۰ هکتاری، سایت صنایع سنگین و اراضی و محوطه شهرک صنعتی جانانلو هفت پروژه‌ای است که عملیات اجرایی آن‌ها امروز به مناسبت هفته بسیج در محدوده منطقه آزاد ارس آغاز شد.

ماه گذشته در راستای توسعه زیرساخت‌های عمرانی ارس قرارداد همکاری سازمان منطقه آزاد ارس با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به امضا رسید.

دولت بر تکمیل طرح‌های نیمه تمام تاکید دارد

استاندار آذربایجان شرقی در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح‌های توسعه‌ای منطقه آزاد ارس گفت: خدا را شاکرم که به میمنت هفته بسیج شاهد این اتفاق خوب در منطقه آزاد ارس هستیم.

عابدین خرم افزود: قرار گرفتن قرارگاه خاتم الانبیا به عنوان مجری و سازمان منطقه آزاد ارس به عنوان کارفرما در یک پروژه، امتیاز و شاخص ویژه‌ای برای تحقق اجرای طرح‌های ترکیبی از راه، مسکن، فرهنگ و صنایع است.


بیشتر بخوانید: سرمایه‌گذاری خطرپذیر یکی از چالش‌های عمده مجموعه‌های دانش بنیان و فناور


خرم اضافه کرد: اینکه برای توسعه زیرساخت‌ها در منطقه آزاد ارس نیاز به تخصیص منابع دولتی نداریم و محل تامین منابع و هزینه از آورده خود منطقه است، یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: همین یکی از دلایل تاثیرگذاری منطقه آزاد ارس در سهم اقتصادی، توسعه و اشتغال استان است.

استاندار آذربایجان شرقی یادآوری کرد: تاکید دولت بر این است که پروژه‌های نیمه تمام تکمیل شوند.

پیشرفت اقتصادی ارس در گرو تسهیل مسیر‌های مواصلاتی و جاده‌ای است/ به دنبال توسعه ریلی در ارس هستیم

مدیرعامل منطقه آزاد ارس نیز در این آیین گفت: امیدوارم بتوانیم با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا به وعده‌ای که به مردم سلحشور آذربایجان شرقی داده ایم عمل کنیم و زمینه رونق اقتصادی و اقتصاد مقاومتی پویا را در ارس و کل استان فراهم کنیم.

محسن نریمان افزود: با واگذاری عملیات اجرایی این هفت پروژه به قرارگاه خاتم الانبیا دیگر دغدغه مان نسبت به اجرای درست و بموقع این پروژه‌ها کمتر خواهد شد.

نریمان اضافه کرد: تکمیل این هفت پروژه یکی از اساسی‌ترین و حساس‌ترین کار‌هایی است که ارس را به نقاط مثبت و بالایی می‌رساند.

وی گفت: پیشرفت اقتصادی ارس در گرو تسهیل مسیر‌های مواصلاتی و جاده‌ای است و باید راه‌های جاده‌ای بسیار درست طراحی شوند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با تاکید بر لزوم ترمیم و توسعه راه‌های ریلی ارس افزود: به دنبال توسعه ریلی در ارس هستیم و مطالعات آن را شروع کرده ایم.

جاده – مرند جلفا دروازه دسترسی ایران به اوراسیاست

نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز با ابراز خوشحالی از تداوم عمران و توسعه در منطقه آزاد ارس و تلاش برای تکمیل بزرگراه مرند – جلفا گفت: این جاده یک محور ارتباطی مهم اقتصادی و توسعه‌ای است.

معصومه پاشایی بهرام با بیان اینکه حمل و نقل اولین زیرساخت اقتصادی هر منطقه‌ای است، افزود: با تکمیل این جاده جذابیت منطقه آزاد ارس ارس برای سرمایه گذاری بسیار بیشتر می‌شود.

پاشایی بهرام ادامه داد: به عنوان رییس فراکسیون مناطق آزاد از تمامی مناطق آزاد بازدید داشته ام و به جرات می‌گویم ارس نگین مناطق آزاد کشور است.

وی گفت: به نظر من علت اینکه ارس صنعتی‌ترین منطقه آزاد کشور است، داشتن روحیه و فرهنگ کار و تعاونی است که در مردمان شمال‌غرب کشور وجود دارد.

نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ایرانِ الان نیاز به اتحاد دارد تا در کنار هم برای ایران آبادتر تلاش کنیم.

پاشایی بهرام اضافه کرد: جاده مرند ـ جلفا یک مسیر اقتصادی برای کل کشور و تنها مسیری است که کشور را زمینی به اوراسیا و ارمنستان و نخجوان وصل می‌کند.

قرارگاه خاتم الانبیاء بازوی توانمند نظام و مردم است

فرمانده منطقه‌ای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء نیز در این مراسم گفت: موسسه عاشورا جزو اولین موسساتی است که در قرارگاه خاتم تشکیل شده است.

موسی اسلامی افزود: قرارگاه کارش را از بازسازی شروع کرد و الان به جایی رسیده است که می‌توان گفت نقش تاثیرگذار و بی بدیلی در توسعه و ارتقای زیرساخت‌ها و عمران کشور دارد.

اسلامی اضافه کرد: ۵۵ درصد سد‌های در حال بهره برداری کشور توسط قرارگاه احداث شده است

وی تاکید کرد: قرارگاه بازوی توانمند دولت نظام و مردم است و فلسفه وجودی ان خدمت رسانی به مردم است.

فرمانده منطقه‌ای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء گفت: مناطق آزاد کشور به جهت اینکه دریچه‌ای برای ورود کشور به بازار جهانی و عامل محرک انتقال تکنولوژی محسوب می‌شوند، بسیار حائز اهمیت اند و از این بین منطقه آزاد ارس که به لحاظ اقتصادی و سیاسی جایگاه خاصی در کشور دارد و با ظرفیت‌های منحصر بفردی که دارد، سرآمد و نگین مناطق آزاد کشور است.

گفتنی است؛ منطقه آزاد ارس با بیش از ۷۰ هزار هکتار وسعت و چهار ناحیه منفصل با مرکزیت شهر جلفا در ۱۳۲ کیلومتری شمال غرب تبریز واقع شده و با جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان و جمهوری نخجوان هم مرز است و با ترکیه نیز تنها ۱۲۰ کیلومتر فاصله دارد.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟