تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰

مقتدی صدر تهدید به افشاگری درباره ترور الکاظمی کرد

رهبر جریان صدر عراق، بر ضرورت علنی شدن نتایج تحقیقات درباره پرونده ترور مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق، تأکید کرد.

مقتدی صدر تهدید به افشاگری درباره ترور الکاظمی کرد

اقتصاد ۲۴-مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق، بر ضرورت علنی شدن نتایج تحقیقات درباره پرونده ترور مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق، تأکید کرد.او با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که از مسائلی که به هیچ وجه نباید از آن گذشت موضوع اقتدار حکومت است و حمله به منزل رئیس هیئت دولت تعرض آشکار و صریح حاکمیت و اقتدار حکومت و تلاش برای ایجاد فتنه و بر هم زدن امنیت عراق است.

صدر افزود که در این راستا باید «آنچه روشن شده» علنی شود و توضیح داد که منظورش علنی شدن نتایج تحقیقات در این باره و بازداشت «تروریست‌ها» یی است که به این «اقدام شرم‌آور تروریستی» دست زده‌اند و مجازات آن هاست.او گفت که اگر چنین نشود مجبور می‌شویم خودمان در آینده موضوع را علنی کنیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار