تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰

یک شایعه تکراری درباره جانشین فرهاد مجیدی

این روزها شایعه‌ای اطراف تیم استقلال به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه احتمال دارد سرمربی سابق وردربرمن در نیم فصل جانشین فرهاد مجیدی شود!

جانشین فرهاد مجیدی

اقتصاد ۲۴-  این شایعات درحالی به گوش می‌رسد که الکس نوری چندی پیش به عنوان مربی تیم ملی آمریکا انتخاب و مشغول به کار شده است.

هدایت تیم ملی آمریکا در حال حاضر برعهده گرگ برهالتر ۴۷ ساله است که توانسته نتایج خوبی همراه این تیم کسب کند اما برای تقویت کادر فنی خود در راه رسیدن به جام جهانی تصمیم گرفته الکساندر نوری را نیز به جمع دستیارانش اضافه کند.

الکس نوری در شرایطی خرداد ماه سالجاری حضور در کادر فنی تیم ملی آمریکا به‌عنوان مربی را پذیرفته که طی سالیان اخیر و پس از سرمربیگری او در وردربرمن، بارها صحبت از حضورش در تیم ملی ایران و تیم‌های باشگاهی مثل استقلال مطرح شده و حتی مذاکراتی نیز با او صورت گرفته بود.


بیشتر بخوانید: غیبت کاپیتان در ۲ بازی آینده استقلال


شاید برهمین اساس این شایعه مطرح شده که او حاضر است به عنوان سرمربی به استقلال آمده و کمک مربیگری تیم ملی آمریکا را کنار بگذارد!

از طرفی فرهاد مجیدی گرچه ۵ بازی گذشته تیمش را با تساوی و بدون پیروزی پشت سرگذاشته اما هنوز باختی را در لیگ برتر تجربه نکرده است. شاید جایگاه ششم فعلی تیم استقلال مورد نظر کادرفنی و هواداران این تیم نیست ولی تازه ۸ هفته از لیگ بیست و یکم گذشته و هنوز هفته‌های زیادی باقی مانده است.

برخی بازیکنان مغضوب سرمربی محبوب استقلال شایعه جدید را خیلی جدی گرفته‌اند!

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار