تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۵ آذر ۱۴۰۰

نکونام به مجیدی و خطیبی رسید

جواد نکونام موفق شد به آمار خوب فرهاد مجیدی و رسول خطیبی در این فصل برسد.

نکونام به مجیدی

اقتصاد ۲۴- گلزنی شیمبا در بازی دیروز باعث شد که نکونام برای دومین بازی متوالی، گل گهر و امیر قلعه‌نویی را شکست دهد. این برد باعث شد تا فولاد در ۶ دیداری که نکونام را دوباره به عنوان سرمربی روی نیمکتش داشته، صاحب ۱۲ امتیاز شود تا نکونام با میانگین ۲ امتیاز از هر بازی آماری مشابه فرهاد مجیدی و رسول خطیبی داشته باشد که از ۱۰ بازی اول استقلال و آلومینیوم، ۲۰ امتیاز گرفته‌اند.

نکونام در شرایطی هدایت فولاد را به عهده گرفت که این تیم به همراه عبدالله ویسی در چهار هفته ابتدایی لیگ، ۴ امتیاز گرفته بود تا مدیران باشگاه فولاد تصمیم بگیرند با او قطع همکاری کنند و دوباره سراغ نکونام بروند.


بیشتر بخوانید: نکونام سوژه لالیگا شد+کس


نکونام در بازگشت به فولاد، در دو بازی اولش، تیم های هوادار و ذوب آهن را شکست داد و بعد از تساوی مقابل تراکتور، فجر سپاسی و نساجی، دیروز گل گهر را شکست داد. فولاد در حال حاضر با ۱۶ امتیاز در رده هفتم جدول قرار دارد و فاصله‌اش با صدر جدول، ۴ امتیاز است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار