تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۹ دی ۱۴۰۰

حکمی با عنوان جعلی دستیار ویژه شورای مناطق آزاد کشور صادر نشده است

طی دو روز گذشته خبری در مورد انتصاب " دستیار ویژه شورای مناطق آزاد کشور" در برخی از صفحات پلتفرم‌های فضای مجازی منتشر شده است که ضمن تاکید بر جعلی بودن خبر یاد شده بر لزوم دقت بیشتر در بازنشر مطالب و لزوم توجه جدی‌تر به صحت سنجی پیش از فرآیند انتخاب و دروازه بانی اخبار تاکید می‌شود.

حکمی با عنوان جعلی دستیار ویژه شورای مناطق آزاد کشور صادر نشده است

اقتصاد۲۴ - طی دو روز گذشته خبری در مورد انتصاب " دستیار ویژه شورای مناطق آزاد کشور" در برخی از صفحات پلتفرم‌های فضای مجازی منتشر شده است که ضمن تاکید بر جعلی بودن خبر یاد شده بر لزوم دقت بیشتر در بازنشر مطالب و لزوم توجه جدی‌تر به صحت سنجی پیش از فرآیند انتخاب و دروازه بانی اخبار تاکید می‌شود.

بدیهی است تنها مرجع قابل استناد برای اطلاع رسانی اخبار دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، پایگاه اطلاع رسانی فرینا) freena.ir وابسته به این دبیرخانه است.


بیشتر: افزایش تعاملات خارجی مناطق آزاد / حضور روز افزون در صحنه‌های بین المللی صادرات و تجارت


همچنین دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی حق پیگیری حقوق در خصوص جعل عنوان و انتشار اخبار ناصحیح منتصب به این شورا را برای خویش محفوظ می‌داند.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار