تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۲ دی ۱۴۰۰

آزادی ارس امیری زندانی دوتابعیتی انگلیسی

آزادی ارس امیری زندانی دوتابعیتی انگلیسی
شورای انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما بسیار خرسندیم که تأیید کنیم که ارس امیری، کارمند شورای فرهنگی بریتانیا و شهروند ایرانی، در دادگاه عالی ایران از تمام اتهاماتی که قبلاً علیه او مطرح شده بود، پس از درخواست تجدیدنظر وکیلش تبرئه شده است و او از بازداشت آزاد شده و به بریتانیا بازگشته است.

آزادی ارس امیری

اقتصاد ۲۴- به گزارش بریتیش کانسیل، شورای انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما بسیار خرسندیم که تأیید کنیم که ارس امیری، کارمند شورای فرهنگی بریتانیا و شهروند ایرانی، در دادگاه عالی ایران از تمام اتهاماتی که قبلاً علیه او مطرح شده بود، پس از درخواست تجدیدنظر وکیلش تبرئه شده است و او از بازداشت آزاد شده و به بریتانیا بازگشته است.

در ادامه این بیانیه‌آمده است که ما همیشه اتهامات اولیه علیه ارس را رد کرده ایم. ما به کار او در دفتر لندن به عنوان مقام فرهنگی بسیار افتخار می‌کنیم. وظیفه او ارزش همکاری فرهنگی فرامرزی را منعکس می‌کند. رفاه و زندگی خوب ارس اولویت ما است و ما می‌خواهیم که به حریم خصوصی او احترام گذاشته شود، زیرا او پس از یک دوره طولانی و دشوار زندگی خود را در بریتانیا از سر می‌گیرد.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار