تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۳ دی ۱۴۰۰

استقلال پس از ۱۰ سال قهرمان نیم فصل شد

شاگردان مجیدی با پیروزی مقابل نفت مسجد سلیمان قهرمان نیم فصد شدند.

استقلال قهرمان نیم فصل شد

اقتصاد ۲۴- مسابقات هفته پایانی نیم فصل اول لیگ بیست و یکم امروز از ساعت ۱۵:۰۰ آغاز شد و استقلال در مسجدسلیمان از ساعت ۱۵:۳۰ به مصاف تیم نفت این شهر رفت. در نهایت فرهاد مجیدی و استقلال موفق شدند این بازی را با نتیجه پیروز شوند و با ۳۵ امتیاز بالاتر از همه تیم ها در صدرجدول مسابقات قرار بگیرند تا قهرمان نیم فصل اول مسابقات لقب بگیرند.

آخرین بار فصل ۹۰/۹۱ بود که استقلال تحت هدایت پرویز مظلومی موفق شد نیم فصل در رتبه اول جدول قرار بگیرد. آن سال استقلال قهرمان جام حذفی شد و لیگ برتر را در رتبه سوم به پایان رساند. اکنون از آن زمان ۱۰ سال می گذرد و فرهاد مجیدی موفق شد این روند ناموفق آبی ها تا نیم فصل را بشکند و استقلال را قهرمان نیم فصل اول کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار