تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰
با حمایت همراه اول؛

جشنواره سرود فجر برگزار می‌شود

اولین دوره جشنواره ملی و بین‌المللی سرود فجر با حمایت ویژه همراه اول توسط مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری بسیج برگزار می‌شود.

همراه اول حامی جشنواره سرود فجر

اقتصاد۲۴- در این جشنواره که هدف از برگزاری آن تربیت و کشف استعداد‌ها در سطح کشور، شناسایی گروه‌ها و تولید آثار ویژه در حوزه سرود عنوان شده است، به گروه‌ها و نفرات برتر در مجموع ۴۲۳ میلیون تومان جایزه اهدا می‌شود.

این جشنواره در چهار بخش «سرود»، «آکاپلا»، «بازخوانی سرود» و «طرح و ایده‌های نو» برگزار می‌شود.

پیش از این نیز در راستای حمایت از فرهنگ و هنر به‌عنوان یکی از ابعاد حوزه حمایتگری ذیل مسؤولیت اجتماعی، همراه اول حامی چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر شده بود.

منبع: اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار