تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

عابدزاده ضعیف‌ترین بازیکن زمین شد!+عکس

دروازه بان تیم ملی کشورمان در رقابت های لالیگای دو نمایش ضعیفی را به همراه تیم پونفرادنیا داشت.

عابدزاده ضعیف‌ ترین بازیکن زمین

اقتصاد۲۴تیم پونفرادینا شب گذشته در هفته بیست و ششم مسابقات لیگ دسته دوم اسپانیا (لالیگای ۲) مقابل جیرونا صف آرایی کرد و با نتیجه ۳ بر صفر شکست خورد.

امیر عابدزاده دروازه‌بان تیم ملی کشورمان در این بازی ۹۰ دقیقه برای پونفرادینا بازی کرد، ولی نتوانست مانع شکست تیمش شود.

در همین راستا سایت «سوفا اسکور» به ارزیابی فنی بازیکنان در این دیدار پرداخت. عابدزاده در این ارزیابی با کسب امتیاز ۵.۵ به عنوان ضعیف‌ترین بازیکن زمین شناخته شد. با نگاه به آمار عابدزاده این دروازه بان ملی پوش ایرانی ۳ گل این این بازی دریافت کرد. تنها ۳ سیو موفق داشته است. همچنین ۷۲ درصد پاس‌های بلندش به مقصد رسیده است.


بیشتر بخوانید: عابدزاده: دوست داشتم شادی صعود تیم ملی را با پدرم تقسیم کنم


عابدزاده در این بازی ۳۶ بار لمس توپ داشته است. با نگاه به آمار دیگر بازیکنان دورازه بان تیم ملی ایران در این بازی نمایش ضعیفی داشته به همین خاطر پایین‌ترین امتیاز را گرفته است.

عابدزاده ضعیف‌ ترین بازیکن زمین

عابدزاده ضعیف‌ ترین بازیکن زمین

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار