تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

پسر رونالدو به منچستریونایتد پیوست +عکس

اخیرا تصاویری از تمرین کردن جونیور همراه با پدرش در کمپ منچستریونایتد منتشر شده بود

پسر رونالدو به منچستریونایتد

اقتصاد۲۴- شب گذشته منچستریونایتد رسما خبر از جذب کریس جونیور فرزند ارشد کریستیانو رونالدو داد. جونیور همراه با گابریل، بازیکنی با استعداد و آینده دار، به تیم زیر ۱۱ سال‌های منچستریونایتد ملحق شدند.

اخیرا تصاویری از تمرین کردن جونیور همراه با پدرش در کمپ منچستریونایتد منتشر شده بود و حالا مشخص شده است که او رسما عضو تیم زیر ۱۱ ساله‌های شیاطین سرخ است. جالب اینکه جونیور نیز همچون پدرش، پیراهن شماره ۷ را به تن خواهد کرد.

گابریل با پیراهن شماره ۱۰، دیگر بازیکن بااستعدادی بود که همراه با جونیور معرفی شد، کسی که از همین حالا با کمپانی نایکی قرارداد همکاری بسته است. گابریل در اینستاگرام خود با انتشار عکس زیر نوشت: «خوشحالم بالاخره چنین روزی رسید و خوشحال تر، چون در کنارم کریس جونیور را دارم.»

هنوز رونالدو به این خبر واکنشی نشان نداده، ولی جورجینا نامزد رونالدو در اینستاگرام خود تصاویر معارفه کریس جونیور را منتشر کرده است.

رونالدو اخیرا در مستند "من جورجینا هستم" که از شبکه نت فلیکس پخش شده، در مورد آینده فرزندش گفته است: «تنها زمان نشان خواهد داد. من هرگز به او فشار وارد نخواهم کرد و او خودش در مورد آینده تصمیم خواهد گرفت.»

پسر رونالدو به منچستریونایتد پیوست

منبع: افکارنیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار