تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

توئیت جدید سعید جلیلی باز هم خبرساز شد+فیلم

توئیت جدید سعید جلیلی که درباره اعتراف مقامات رسمی آمریکا درباره شکست از ایران می‌باشد بازتاب بسیاری داشته است.

توئیت جدید سعید جلیلی

اقتصاد۲۴- وی در این توئیت نوشته است:

‏این اعتراف یک روزنامه نگار یا تحلیلگر یا یک نویسنده نیست: مقامات رسمی آمریکا می‌گویند ما در برابر ایران شکست فاحش خوردیم.

توئیتی که به زعم کاربران با واقعیت جامعه ایران همخوانی ندارد و از زمان فشار‌های اقتصادی آمریکا به کشور، مردم سختی‌های زیادی را متحمل شدند و شاید مسئولان که تحریم‌های فلج کننده اثری بر آنان ندارد خود را پیروز این میدان و آمریکا را بازنده بزرگ می‌دانند.

کد ویدیو
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰
دمت گرم عجب مطلبی پست کردی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار