تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

مجازات استخراج کنندگان غیر مجاز رمزارز افزایش یافت

مجری تامین برق مراکز استخراج رمزارز گفت: مجازات افرادی که از برق و یا گاز غیرمجاز برای استخراج رمزارز استفاده می‌کنند، افزایش یافت.

مجازات استخراج کنندگان غیر مجاز رمزارز افزایش یافت

اقتصاد۲۴- محمد خدادادی بهلولی گفت: افرادی که به صورت غیر مجاز از برق و یا گاز غیرمجاز برای استخراج رمزارز استفاده می‌کنند، مشمول جریمه‌هایی از جمله ۵ برابر شدن جریمه نقدی، قطع موقت و یا دائم انشعاب برق و گاز محل وقوع تخلف، حبس فرد متخلف در صورت تکرار استفاده از برق یا گاز غیرمجاز برای ماینینگ و همچنین ابطال جواز فعالیت محل وقوع تخلف خواهند شد.

او گفت: وزارت نیرو با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی ذی ربط در حال انجام اقدامات متعددی برای مبارزه با مراکز غیرمجاز رمزارز است. پیش نویس مصوبه هیئت وزیران و همچنین پیش نویس لایحه قانونی مرتبط با استخراج رمزارز‌ها ارائه شده و در حال طی کردن مراحل بررسی و تصویب است.


بیشتر بخوانید: چه اتفاقی برای ماینر‌های ضبط شده می‌افتد؟ / ابهام در مصوبه ستاد مبارزه با قاچاق کالا


به دلیل افزایش مصرف گاز به ویژه در بخش خانگی و تجاری و کمبود در تامین سوخت، تمام مراکز استخراج رمز ارز در دوره سرد سال تا ۱۵ اسفند فعالیتشان متوقف شده است.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار