تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰

بازی در حافظیه توهین به لیگ برتر است

سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران گفت: بازی کردن در زمین فوتبال حافظیه توهین به فوتبال و لیگ برتر است.

سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران

اقتصاد۲۴-  مجتبی حسینی عصر دوشنبه در پایان بازی تیم فوتبال فجر سپاسی شیراز و پیکان تهران گفت: صحبتی در خصوص بازی ندارم و فوتبال بازی کردن در این زمین یعنی توهین به فوتبال آن هم در سطح لیگ برتر.

وی اضافه کرد: زمین مسابقه اصلی‌ترین ابزار برگزاری بازی است و بازی در این گونه زمین‌ها هیچ گونه بار فنی ندارد.


بیشتر بخوانید:گلایه جدید یحیی گل‌محمدی از باشگاه پرسپولیس


او ادامه داد: مصدومان زیادی در این بازی داشتیم و داور بازی نیز، چون شخص جوانی بود احتمالاً داوری مناسبی در این بازی داشت.

فجر شهید سپاسی شیراز و پیکان تهران در هفته بیستم فوتبال لیگ برتر باتساوی یک- یک به کار خود پایان دادند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار