تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰

اولین بازی آزمون سوژه روس‌ها شد+عکس

رسانه‌های معتبر روسیه به اولین بازی ستاره تیم ملی ایران در بوندسلیگا به همراه بایرلورکوزن واکنش‌های متفاوتی داشتند.

اولین بازی آزمون در بوندسلیگا

اقتصاد۲۴- تیم فوتبال بایرلورکوزن شب گذشته در هفته بیست و پنجم بوندسلیگا به مصاف بایرن مونیخ رفت و این بازی با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.

مهمترین اتفاق بازی به پایان رسیدن انتظار یک ماهه سردار آزمون ستاره ملی پوش کشورمان برای بازی در بوندسلیگا بود. مهاجم ایرانی برای اولین بار با پیراهن لورکوزن به میدان رفت و از دقیقه ۸۸ بازی فرصت کمی برای عرض اندام داشت.

در همین رابطه اولین حضور آزمون ستاره سابق زنیت، روبین کازان و روستوف سوژه بسیاری از رسانه‌های روسیه شد.


ببینید:  عکس جدید از سردار آزمون در کنار همسرش


سایت «اسپورت اکسپرس» نوشت: سردار آزمون ستاره سابق زنیت و روبین کازان بعد از گذراندن دوران نقاهتش اولین بازی خود را برای لورکوزن مقابل بایرن مونیخ انجام داد.

اولین بازی آزمون سوژه روس‌ ها

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار