تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

حسن عباسی: تبدیل کاخ سفید به حسینیه و با حجاب شدن زنان آمریکا روی میز مذاکره بگذارید

عباسی گفت: امروز شاهد ۱۵ روز جنگ روسیه با غرب بر سر اوکراین هستیم آن هم جنگی که همه مردم اوکراین را فراری داد و نشان داده شد که این مردم مثل ملت ما نیستند که ایستادند و یک وجب از خاک کشورشان را ندادند.

حسن عباسی

اقتصاد۲۴- آئین معنوی دومین سالگرد عروج شهید محمد شعبانی، شهید جهاد تبیین با حضور گسترده مردم شهید پرور شهرستان شاهرود و مقامات کشوری و لشکری برگزار شد.

حسن عباسی مدیر اندیشکده یقین یکی از مهمان ویژه این مراسم است که پس از سخنرانی سردار حسن زاده و همچنین مداحی که از ویژگی‌های شهید شعبانی و مجاهدت‌هایش در آمل و غائله منافقان و براندازان و مسائل حوزه امنیتی گفت، پشت تریبون قرار می‌گیرد تا سخنرانی پرشور خود را آغاز کند، سخنرانی که در میانه‌اش و در دو مقطع تکبیر مردم فضای حسینیه مدرسه قلعه را پر می‌کند و این به عباسی نیز فرصتی می‌دهد تا گلویی تازه کند.

این تئوریسین انقلاب اسلامی صحبت‌های خود را از وصیت نامه شهید شعبانی و آنجا که می‌گوید ما بهترین مردم را از دوران پیامبر (ص) داریم آغاز می‌کند و می‌گوید: حتی انبیا هم فرصت حکومت مانند این چهار دهه انقلاب اسلامی نداشتند لذا امروز جهان آماده ظهور حضرت، ولی عصر (عج) می‌شود.

عباسی می‌افزاید: ما باید این اشتباه را کنار بگذاریم که شاید حضرت این جمعه بیایند ما منتظر هستیم که از بین ما برخیزند و ظاهر شوند ما منتظر آمدن نیستیم ما منتظر ظهور هستیم، زیرا آنچه در انقلاب اسلامی و محور مقاومت رقم خورده این‌ها به واسطه وجود نازنین امام زمان (عج) است از سوی دیگر هیچ پیامبر و هیچ امامی این تعداد مؤمن که حتی امروز در یک کنگره شهدا در یک شهرستان شاهرود گردهم آمده‌اند را هم نداشتند.

وی خیلی زود به مقوله مذاکرات نیز اشاره می‌کند و می‌افزاید: دولت آمریکا ۳۰ هزار میلیارد دلار بدهی دارد و روز به روز این بدهی بالاتر نیز می‌رود دومین کشور از لحاظ بدهی ژاپن با ۱۴.۷ تریلیون دلار است و در یک ماه آینده به ۱۵ تریلیون دلار می‌رسد لذا اقتصاد این کشور‌ها نابود شده است از سوی دیگر اتحادیه اروپا ۳۰ تریلیون دلار بدهکاری دارند که اندازه آمریکا است.


بیشتر بخوانید: زمزمه حذف اصلاح‌طلبان!


این اندیشمند بیان می‌کند: اروپا و آمریکا اصلاً امکان جنگ گسترده با هیچ کشوری را ندارند و آنانی که می‌گفتند سایه جنگ را از سر کشور کنار زدیم باید بدانند که سایه جنگ از سوی توانمندی یک انسان حکیم و یک عامل روشن بین که اجازه سو استفاده به دشمن نمی‌دهد و مردمی که به دشواری مشکلات را تحمل کردند کنار زده شد نه مذاکرات.

عباسی بیان می‌کند: امروز شاهد ۱۵ روز جنگ روسیه با غرب بر سر اوکراین هستیم آن هم جنگی که همه مردم اوکراین را فراری داد و نشان داده شد که این مردم مثل ملت ما نیستند که ایستادند و یک وجب از خاک کشورشان را ندادند.

وی با بیان اینکه جنگ بین شرق و غرب فقط یک برنده دارد و آن هم ایران اسلامی است، می‌گوید: هنگامی که غرب این چنین بدهکاری دارد و ملت ایران به دلیل قطع ارتباط شأن با تبادلات اقتصادی جهانی جایی در بین بدهکاران ندارد، امروز باید دانست که روز امتیاز گرفتن از غرب فرارسیده است.

مدیر اندیشکده یقین، شش مورد درخواست‌های ایران از غرب را نیز اینگونه مطرح می‌کند: امروز روزی نیست که ما بگوییم لطفاً تحریم‌ها را بردارید امروز نفتی که ما می‌فروشیم از قبل برجام بیشتر است و همه دیدند که در برابر جهانیان سال گذشته ۱۲ هزار کیلومتر سوپر تانکر‌های ایران اسلامی نفت را به ونزوئلا بردیم و نه ترامپ و نه بایدن هیچ غلطی نتوانستند کنند این‌ها همه حکایت از این دارد که چهره بین‌الملل عوض شده است لذا ملت ایران امروز باید بر روی میز مذاکره فهرست بلند بالای مطالبات خودش را بگذارد.

عباسی می‌افزاید: در رأس این فهرست این است که ما باید کاخ سفید را به حسینیه بدل کنیم دوم بر سر زنان شأن حجاب می‌کنیم سوم کلیات دین اسلام را می‌بایست بپذیرند، چهارم قانون همجنس بازی را باید ملغی کنند، پنجم سیستم فساد را باید جمع کنند، شش اینکه امسال فرانسه تصویب کرد که محارم حتی بتوانند با هم ازدواج کنند به شرط اینکه بیش از ۱۵ سال داشته باشند باید ملغی شود، زیرا جمهوری اسلامی ایران این انحطاط اخلاقی و فساد را بر نمی‌تابد.

منبع: فرارو
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناصر
0
0
جمعه ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
تریبون مفت گیرت اومده حرف مفت میزنی نفتی که به ونزوئلا هدید دادید با مجوز رسمی بایدن بود نه اقتدار ایران این رو هم فکران خودت در رسانه میلی هم اظهار کردن
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

رشد شاخص بورس در سایه بی‌اعتمادی؛ چرا سرمایه‌گذاران همچنان بی‌اعتمادند؟/ در نبود چشم‌انداز مثبت نباید انتظار رشد داشت

عکس/ استایل تابستانی رامسین کبریتی با لباس هاوایی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴/ سیگنال جدید به قیمت طلا

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴/ قیمت دلار از مرز ۹۰ هزار تومان عبور می‌کند؟

دانگ فنگ -۴۱؛ موشک بالستیک قاره پیما چین

مشکل ایران در پدافند هوایی نتیجه نامردی روسیه است

فیلم/ آواز خوانی خواننده عراقی حین انجام جراحی سنگین مغز

خبر بد هواشناسی برای اصفهان

درویش نقش فردوسی‌پور در کاهش مصرف برق را ستود و از اثرگذاری اجتماعی گفت

فیلم/ موزیک ویدیو ایران با صدای فرزاد فرزین

عکس/ نخستین تصویر از بازیگر نقش هری پاتر

فیلم/ حمله تند عضو شورای شهر به آب و فاضلاب در پی صدور قبض‌های نجومی

خبر مهم درباره وام بلاعوض به یارانه‌بگیران

فیلم/ اعزام تانک‌های عناصر جولانی به سویداء

حذف ویدیوی شادی دختران بسکتبالیست ایران از صفحه آسیاکاپ

بازار سرمایه چه ساختاری دارند؟

فیلم/ ترامپ: سی‌ان‌ان داشت زمان حمله به ایران را لو می داد

ایران همکاری با آژانس را به تغییر رفتار دوگانه آن مشروط کرد

وزیر دفاع: به آتش‌بس اعتماد نداریم

هشدار سردار رادان درباره پاسخ شدیدتر به حمله احتمالی دشمن

فیلم/ ترامپ بار دیگر پوتین را تهدید کرد

نخست‌وزیر عراق: ایران به دنبال توافق است نه سلاح هسته‌ای

کاسبان تحریم می گویند مکانیسم ماشه بی اثر است

فیلم/ درآمد هنگفت دست‌فروشان در پایتخت: شبی چند میلیون تومان؟

صندوق توسعه ملی چیست و چه کارکردی دارد؟

حمایت جواد خیابانی از امیر قلعه‌نویی

خداحافظی با کارت سوخت از مرداد؟

بحران امنیتی در سویدا با دست‌کم ۸۹ کشته

علم‌الهدی: هدف دشمن دین‌زداییست

هشدار محقق داماد و درویش‌زاده درباره جهل مقدس و پیامد‌های آن

از سرگیری پروازهای هواپیمایی عراق به ایران

عکس/ صدام حسین در حال روشن‌کردن سیگار برگ در سالن اجلاس سران عرب

رشد چشمگیر واردات نفت چین از ایران

جدایی مدافع استقلال قطعی شد

معرفی موشک بالستیک ATACMS MGM-۱۴۰ آمریکا

فیلم/ نماینده قم: حتی یک جاسوس افغانستانی هم نداشتیم

فیلم/ عراقچی وارد چین شد

عکس/ تغییر چهره ویژه هازل کایا سریال عشق ممنوع

پزشکیان: ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم

فیلم/ تیکه امیرحسین قیاسی به رشیدپور: شما نباید با ترامپ مصاحبه کنید

Beidou چینی جایگزین GPS می‌شود

فیلم/ هوشدن ترامپ در فینال جام‌جهانی باشگاه‌های فیفا

فیلم/ ظهره‌وند جنگنده‌های B۲ آمریکا را قارقارک خواند

عکس/ واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به احتمال فعال سازی مکانیزم ماشه

فیلم/ حضور سردار قاآنی در مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس سپاه

آمار پلیس از مرگ‌ومیر تصادفات جاده‌ای در تهران

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت آجیل و خشکبار امروز + جدول

قیمت فولکس واگن در بازار ایران + جدول

ولایتی شرط توقف غنی‌سازی را برای مذاکره رد کرد