تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰

فیلم/ مضحکه در موزه هنر‌های معاصر به اسم پرفورمنس!

انتشار تصاویری از اجرای پرفورمنس «گربه جاده ابریشم» در موزه هنر‌های معاصر خبرساز شده و بهت کاربران فضای مجازی را به دنبال داشته است.

اقتصاد۲۴- بر اساس ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده شیوه اجرای این پرفورمنس مورد نقد اهالی هنر قرار گرفته و منتقدان به شیرجه یکی از هنروران در حوض «ماده و فکر» اثر منحصربه‌فرد و جهانیِ هاراگوچی ژاپنی اعتراض کردند.

«گربه جاده ابریشم» بر اساس «هفت پیکر» نظامی گنجوی، نگاهی تاریخی به فرهنگ زن ایرانی در طی دوران‏‏‌های مختلف، از ابتدای پیدایش زن در خاک ایران زمین و ظهور تمدن‏‏‌های باستان تا مسیر گذر پر رمز و راز بشر در طول زمان و رسیدن به دنیای پر اتفاق امروز جهانیان به سوی آینده، دارد.

کد ویدیو
منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار