تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰

ورود محموله واکسن آسترازنکا اهدایی آلمان به ایران

سخنگوی گمرک در خصوص واکسن‌های وارده به کشور گفت: جمع کل واکسن‌های وارده به کشور از ابتدای بهمن سال ۹۹ به ۱۵۸میلیون و ۵۶هزار و ۸۰۸ دوز رسیده است.

ورود  واکسن آسترازنکا اهدایی آلمان به ایران

اقتصاد۲۴- سخنگوی گمرک گفت: با ورود دو محموله اهدایی واکسن آسترازنکا از آلمان، واکسن‌های آسترازنکای وارده به کشور به بیش از ۱۸میلیون و ۸۳۶ دوز و کل واکسن‌های وارداتی از بهمن سال قبل به بیش از ۱۵۸میلیون دوز رسید.

سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت: شب گذشته یک محموله یک میلیون و ۴۱۳هزار و ۶۰۰دوزی واکسن آسترازنکای اهدایی آلمان با پرواز لوفت هانزا به فرودگاه امام (ره) وارد شد که با هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط به صورت حمل یکسره توسط اداره کل گمرک فرودگاه امام (ه) ترخیص شد.


بیشتر بخوانید: سفر‌های نوروزی با تزریق ۲ دز واکسن امکانپذیر شد


وی افزود: امشب هم محموله ۷۷۷هزار و ۹۰۰ دوزی اهدایی آلمان وارد کشور می‌شود.

لطیفی توضیح داد: با ورود این دومحموله که سرجمع آن به دو میلیون و ۱۹۱هزار و ۹۰۰ دوز واکسن آسترازنکا می‌رسد مجموع واکسن‌های وارده آسترازنکا به کشور بدون احتساب محموله مرجوعی ۸۲۰ هزار دوزی به ۱۸میلیون و ۸۳۶هزار و ۱۱۰دوز می‌رسد.

سخنگوی گمرک در خصوص واکسن‌های وارده به کشور گفت: با واکسینه شدن اکثر مردم و تولید مناسب داخلی، واردات تجاری واکسن در حال حاضر متوقف شده و واکسن‌هایی که در ماه‌های اخیر وارد شده عمدتا اهدایی هستند

وی افزود: جمع کل واکسن‌های وارده به کشور از ابتدای بهمن سال ۹۹ تا امشب به ۱۵۸میلیون و ۵۶هزار و ۸۰۸ دوز رسیده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار