تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

پیش بینی بازار سهام ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز دو‌شنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز سه شنبه است. در پایان معاملات روز دو‌شنبه بازار با مازاد تقاضا‌ی ۳۰ میلیارد تومانی بسته شد.

پیش بینی بازار سهام ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

اقتصاد۲۴- برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۲۴ اسفند- به روند بازار سهام در روز دوشنبه نگاه می‌کنیم. در روز دو‌شنبه شاخص کل بورس ۵۹۵ واحد نزول کرد و به رقم یک میلیون و ۳۳۴ هزار و ۷۸۱ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۲۱۸ واحد بالا آمد و در رقم ۳۳۸ هزار و ۹۵۴ واحد ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۴ واحد افت کرد و به رقم ۱۸ هزار و ۱۳۸ واحد رسید.

در پایان معاملات روز دوشنبه، ۲۶۹ نماد رشد قیمت و ۳۵۹ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۴۳ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۵۷ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت

روز سه‌شنبه در بورس شرکت خوراک دام پارس (غدام)، شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق (ثشرق) و شرکت معادن منگنز ایران (کمنگنز) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران (دکپسول)، شرکت کشت و دام قیام اصفهان (زقیام) و شرکت تولید نیروی برق دماوند (دماوند) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های کبافق (شرکت معادن بافق)، رکیش (شرکت کارت اعتباری ایران کیش) و تکشا (شرکت گسترش صنایع و خدمات کشاورزی) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توسعه سامانه نرم افزاری نگین (توسن)، شرکت داروسازی سبحان انکولوژی (دسانکو) و شرکت مواد اولیه دارویی البرز بالک (دبالک) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز دو‌شنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز سه شنبه است. در پایان معاملات روز دو‌شنبه بازار با مازاد تقاضا‌ی ۳۰ میلیارد تومانی بسته شد.

ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز یکشنبه ۵ درصد افزایش یافت و ۶۰ میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته ۸ درصد افت کرد و در رقم ۹۰ میلیارد تومان ایستاد.

بیشترین تقاضا‌ها

روز دو‌شنبه نماد کمنگنز (شرکت معادن منگنز ایران) با صف خرید ۱۳ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از کمنگنز، نماد‌های غدام (شرکت خوراک دام پارس) و لابسا (شرکت آبسال) بیشترین صف خرید را داشتند.


بیشتر بخوانید: اطلاعیه مهم فرابورس درباره سهام پرسپولیس و استقلال


بیشترین عرضه‌ها

روز گذشته بیشترین صف فروش نیز به نماد غدشت (شرکت دشت مرغاب) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۲۴ میلیارد تومانی داشت. پس از غدشت، نماد‌های سدبیر (شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان) و توسن (شرکت توسعه سامانه نرم افزاری نگین) بیشترین صف فروش داشتند.

پیش بینی بورس امروز

معامله‌گران در شرایطی به استقبال معاملات روز سه شنبه می‌روند که روز دوشنبه شاخص بورس به روند نوسانی خود ادامه داد. در یک هفته شاخص کل به طور نوسانی صعود و نزول کرده است.

به علاوه روند خروج پول حقیقی به بورس ادامه یافت و شاهد خروج ۳۴۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی به بازار بودیم که نسبت به روز یکشنبه ۶۹ درصد بیشتر شده است. همچنین برای دومین روز متوالی معاملات بازار سهام با مازاد تقاضا بسته شد. در پایان معاملات دو‌شنبه ۴۳ نماد صف خرید داشتند و ارزش صف‌های خرید به ۹۰ میلیارد تومان رسید که ۳۰ میلیارد تومان بیشتر از ارزش صف‌های فروش بود.

دیروز تعداد نماد‌های قرمزپوش بیشتر بود و ۵۷ درصد بازار نزول قیمت داشتند. شپدیس، کچاد، شیراز، برکت، رمپنا، پارسان، اپال، غبشهر، شبریز و تاپیکو بزرگان قرمزپوش بازار بودند که بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل داشتند. در سوی دیگر بازار، نماد‌های کگل، ومعادن، خودرو، شیران، فولاژ، فولاد، پرداخت، وبهمن، ثامید و شتران بزرگانی بودند که بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند و مانع نزول بیشتر شاخص شدند.

روز دوشنبه ارزش معاملات خرد سهام باز هم کاهش یافت و سومین روز نزولی را پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد با کاهش ۱۰ درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۲ هزار و ۷۴۲ میلیارد تومان رسید که کمرین رقم در دو هفته اخیر است.

تداوم روند خروج پول حقیقی و افزایش آن مهمترین نشانه‌ی منفی معاملات دیروز برای بورسی‌ها است. به نظر می‌رسد در روز‌های پایای سال بخش بزرگی از سهامداران حقیقی مایل به خروج سرمایه خود از بازار سهام هستند.

با این حال رشد قیمت دلار توانست برخی از نماد‌های دلاری را بالا بکشد و مانع از نزول قابل توجه شاخص شود. به نظر نمی‌رسد رشد قیمت دلار بتواند موجب رشد شاخص شود، اما پیش بینی می‌شود بتواند مانند دیروز نوسان شاخص را کوتاه کند.

منبع: اکو ایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

عکس/ دیدار فرهاد مجیدی و کوین یامگا در امارات