تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱

کتک‌کاری عجیب زائران در خانه خدا! + فیلم

ویدئویی از وقوع درگیری و کتک کاری بین زائران در مکه مکرمه منتشر شده است.

کتک کاری بین زائران در مکه

اقتصاد۲۴- روز پنجشنبه نیرو‌های ویژه امنیتی حج و عمره عربستان به نزاع دو نفر در داخل مسجد الحرام پایان دادند.

امنیت عمومی عربستان سعودی در توییتی اعلام کرد: این نزاع در مسجد الحرام رخ داد و آسیبی به دنبال نداشت. اقدامات لازم علیه آن‌ها انجام شده است.

یگان ویژه امنیت حج و عمره از زائران و نمازگزاران خواست هنگام اقامه عمره و اقامه نماز در حرمین شریفین آرامش خود را حفظ و نظم را رعایت کرده و شعائر دینی را تجلیل کنند.

عربستان سعودی در ۴ مارس ۲۰۲۰ تصمیم به تعلیق عمره برای شهروندان و ساکنان به عنوان بخشی از اقداماتی برای جلوگیری از شیوع کرونا گرفت، اما سرانجام اجازه از سرگیری مناسک عمره را پس از حدود ۶ ماه، در ابتدا برای ساکنان عربستان، صادر کرد.

کد ویدیو
منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار